Będziesz tu w sam raz pasował.
gonzo pisze:Powiedz mi tylko czemu później Ci nowi, początkujący boją się tego węgla, wiesz ja na windsurfingu pływam nieco dłużej niż na kite'cie - tutaj mam nadzieję, że sam się czegoś na forum dowiem - i wiem, że jest ból z tym karbonem, gdzieś ta opinia ludu jest mocno przekręcona!
zatem PEACE;)
pozdrawiam
Ja sobie na nich poradze i wielu innych tez je bedzie zachwalac ale gwarantuje Ci ze poczatkujacy moga miec spore problemy chociazby z ostrzeniem na takiej desce.
Lussik | EASY Surf Center pisze:Hej
Szed - czy miałeś okazję przetestować inne modele desek CF?
Tyle, ze gdyby karbon byl taki wspanialy.... to nikt by drewna nie uzywal..... (na rdzenie) w SNB czy KS, a jednak drewno to material stosowany dalej w najlepszym sprzecie.
gonzo pisze:a jak ładnie się wygina;)
przemass pisze:- w jaki sposób double concave zapewnia więcej mocy przy skokach?
Smokie pisze:przemass pisze:- w jaki sposób double concave zapewnia więcej mocy przy skokach?
Jesli dobrze rozumuje to CF zaczyna stosować patent znany już w Nobile od 2 sezonów tylko pod inna nazwa i w bardziej zaawansowanym stadiumTyle że efekt jakim ma być lepsze wybicie nie zależy wcale od przepływu wody pod deską
To samo tyczy sie lądowań. Zapraszam do lektury technologicznych ciekawostek NOBILE
Nobile oczywiście najświętsze, najdoskonalsze, najuczciwsze... nasze Polskie : )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości