jacamakajta pisze:Ile knots ma wiać w Brzeźnie po 14?
Z prognozy nie za wiele tego wynika![]()
Czy początkujący, powiedzmy pływający, lepiej w jedną strone da rade w Brzeźnie?
jacamakajta pisze:Może trochę źle się określiłem. Miałem na myśli to że potrafię pływać ale technika, sylwetka jeszcze nie taka jak być powinna,a i jeden kierunek lepszy u mnie. Tak się składa że praktycznie tylko w Rewie dotychczas ćwiczyłem z małym epizodem na półwyspie. Pytając o Brzeźno liczyłem na info czy przy tym kierunku wieje do brzegu, ile knots ma wiać. Docelowo liczyłem na możliwość popływania w towarzystwie doświadczonych zawodników i ewentualne wskazówki celem korygowania błędów, ale nie na asystę rescue teamu! Widać pechowo trafiłem na człowieka z wyobraźnią co woli browarka na brzegu walnąć zamiast pływaćTak czy siak dzięki i pozdrawiam
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:elo, live z Brzeźna ,kierunek ok ale kicha z wiatrem .prognoza się przesuneła na pon. Niestety z deszczem . powieje mocniejpozdr. Janek
jacamakajta pisze:Czy początkujący, powiedzmy pływający, lepiej w jedną strone da rade w Brzeźnie?
jacamakajta pisze:Może głupie pytanie, ale nie jestem zorientowany. Jak pada deszcz to sie nie pływa tylko dlatego bo pada czy jest jeszcze jakiś inny powód?
Prognozy przecież pokazują że wieje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości