stan drog Warszawa-polwypsep

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post17 sie 2010, 22:55

Lukas tę trasę testowałem ostatnio jak wracałem i omijałem gigantyczne korki na 7 - nawet nieźle ale amorki dostają po dupie. Jak ktoś ma służbowy to można pojechać, chociaż ponad 120/h to już można się nieco uszkodzić...

Piotrek o 6 rano to już jest w szczycie. Rano to trzeba jechać o 2-3 - szczególnie w "długi" weekend ;)

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post18 sie 2010, 00:24

Lukas pisze:Hej - jak jeszcze nie były A1 to jeździłem jeszcze inaczej. Kto lubi kręte drogi z przygodami np. jak dzień strażaka i w każdej napotkanej wsi żona prowadziła dzielnego strażaka do domu :)widoki są przepiękne - jazda z aparatem foto to polecam:
Trasą siódemką do Płońska potem w lewo na nr 10 ( Rydzykówka) w miejscowości Szumanie skręcamy w prawo na drogę nr 561 na Bieżuń trasa nr 541 potem Żuromin , Lidzbark, Lubawa ( tam fotoradar bardzo często błyskał) chwile jazda trasą nr 15 potem skręcamy w prawo na trasę nr 536 do Iławy przez miasto na trasę nr 521 do miejscowości Susz , Prabuty następnie na trasę nr 522 do miejscowości Sztum no i na trasę nr 55 do Malborka a potem to już do wyboru na starą jedynką lub do A1 albo na Nowy Dwór Gdański do 7.

pzdr

to tez moja ulubiona trasa.
fotoradar czesto w semplawie

bujakauskas
Deska: Nobile
Latawiec: Slingshot

Post19 sie 2010, 18:01

Jeszcze raz dzienki wszystkim! juz z powrotem na Litwie, przes 10 dni na Helu dostalem 4 niezlych sesji, kupilem i wytestowalem nowy kite i odnalazlem cudowny wave spot w zatoce. obratnie do Litwy o 5 rano, przez 7 do Ostrody i potem 16 do Augustowa no i dalej. 11 h 20 min i juz w Wilnie (calkiem nie zle). Wroce w nastepnym roku! Hel yeah :)

A jesli co i biedziecie ktos na Litwie to witam. Kontakt przez forum lub na vilius.mackonis@yahoo.com.

Awatar użytkownika
kanap4
Deska: 77
Latawiec: RRD Obsession, SS RPM

Post20 sie 2010, 14:57

Ja ostatnio jak jechalem to wyruszylem przed 7 rano w piatek i jakos po 12 bylem we Wladku...ogolnie strasznie maly ruch byl.Jechalem klasycznie siodemka, z jednym postojem 5-minutowym na Statoilu w Elblagu.

Generalnie zero korkow...w Redzie stracilem moze z 10 minut w pewnym momencie, bo sie zatkalo lekko.

Wróć do „Offtopic”