to jest osrodek wojskowy zeby to posprzatac musial bys wziac sprzet (koparki , dzwigi itd.... i kase duzo kasy ...) wiec zostaje zdrowy rosadek i umiejetnosci .
Wojsko ma ciężki sprzęt. Argumenty mamy mocne. A jak zaczniemy drążyć temat, to może ktoś w Agencji mienia wojskowego sobie przypomni o tym ośrodku i go uporządkuje albo sprzeda.
..... albo nam zabronią plywac(to ich osrodek) ...... i tyle ...... wiec proponuje zostac przy zdrowym rosadku ...... zatopiony beton slupek .... pieknie graweruje deske ....... w tribale .
Jeszcze w dodatku wczoraj na wdw bylo dziurawo jak w szwajcarskim serze od 8 do 30 knota. Latawce same sie przekrecaly wpowietrzu a potek ostry kop Nic tylko sie roz...ac. Jak bedzie wialo znowu zza gorki to pierdziele nie plywam tam.
faktycznie wczoraj wiało jak jakieś pierdnięcia z tyłka, ale może następnym razem będzie lepiej ja w weekend pracuję i dopiero poniedziałek mam wolny (może coś powieje)/życzę udanego pływania i dobrych prognoz,pozdr
zgadzam się na wdw najgorszy jest północny zachód i zachód a przy silnym wietrze frontowym to naprawdę można się rozwalić. Najlepszy jest południowy zachód czyli tak jak dzisiaj (jestem o 13.00).
Chłopaki a może przy tym kierunku to na samej narwi w tym leju trzeba popływać.... Miejscówka o tej porze roku to osierodek wczasowy w wieliszewie duża plaża no i siła wiatru naprawdę piorunująca wczoraj tam przejeżdzałem było grubo....
Hejka, ja jutro kończę prace o 14.30 i mógłbym być po 15 jak dojadę. Jeśli mi się uda wcześniej załatwić wyjście będę wcześniej. Jasiek zapodaj mi swój nr telefonu (łatwiej będzie się zgadać na pływanie)pozdr
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2010, 19:47 przez esiek32, łącznie zmieniany 1 raz.