Lipa, pogoda jest dziś wreszcie spoko, ale wiatru nie ma No widzę ahryl, że sprzęt masz już kompletny Poczekamy teraz na jakieś dodatnie temperatury i wiatr i uderzymy gdzieś nad jezioro w zimę, niestety bez esia no, ale on teraz warszawiak
Warszawiak pełną gębą Już pracuję i mam się dobrze. Oczywiście ciśnienie mam na pływanie ale póki co nie mam gdzie, bo Zegrze zamarznięte, a sprzętu do snowkite też nie mam. Tutaj chłopaki śmigają na lodzie
Ja, Wasil oraz jeszcze dwóch kumpli kolejny weekend śmigaliśmy na lotnisku w Zegrzu Pomorski. Jak progno się utrzyma to pewnie i w ten weekend tam zawitamy.
My jedziemy na Jamno. Śniegu troche napadało, wiaterek bedzie, warunki SUPER ! Przy tym kierunku jeździmy kawełek przed ośrdkiem WDW w Unieściu. Jak ktos chetny to niech wpada.
Wam to dobrze Ja w sumie sezon sk też uważam już za zakończony po wczorajszym śmiganiu, lecz mi pozostaje czekać na roztopy i moczyć tyłek w zimnym morzu i Jamnie od marca Czekam w takim razie na jakieś foty z Egiptu
bylem na malym rozeznaniu na jamnie ... , poki co zmarzniete - niestety, wedkarze w najlepsze sobie spaceruja po lodzie, aczkolwiek od storny rzeczki juz coraz wieksze oczko wodne - mozna wody sie dopatrzyc ;] licze ze wciagu tygodnia max dwoch wejdziemy do jamna ;].
No jak tam panowie jakieś foty i info dajcie jak było w tym Egipcie? Na jamnie lód jeszcze jest ale 200 m od pomostu widać już sporo wody, mam nadzieję że już niedługo i pływamy. Jak nie to czekamy na plus 5 stopni i dajemy na morze
Proponuję przyszłą niedzielę. Ma wiać i to całkiem sporo,możliwy deszcz więc nie wiem jak to do końca będzie,ale trzeba śledzić progno. W dzień ma być już całkiem ciepło,więc może damy radę