Brazylia - Fortaleza 21.12 - 06.01.2010 - Święta + Sylwester

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
holender_
Dostał piwko: 2 razy

Post05 lis 2009, 20:10

holender_ pisze:
holender_ pisze:
Von Belka pisze:
holender_ pisze:Bardzo zacna oferta :wink: a opcja trzy tygodniowa jest tez mozliwa,i ile by kosztowała?

Hej,

+240 euro.

Pzdr,

Swietnie ,jade napewno tymbardziej ze do Amsterka mam 90km :wink:
A jest opcja 4tygodniowa? nie smiać sie zrobie sobie sam prezent na urodzinki :lol:
Pozdro

Właśnie znalazłem oferte wszystko tosamo tylko 23dni za 1125 euro,potrzebuje tylko drugą osobe?!

Taniej nie znalazłem,a te kilka euro mniej nie robi mi roznicy wiec wybieram oferte von belka,przynajmniej bedą sami swoi :D

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post05 lis 2009, 20:35

holender_ pisze:Taniej nie znalazłem,a te kilka euro mniej nie robi mi roznicy wiec wybieram oferte von belka,przynajmniej bedą sami swoi :D

Podajemy cenę już ze wszystkimi opłatami. Jakbyś przeklikał się do końca rezerwacji to wyskoczy jeszcze kilka jurków. Suma sumarum to są identyczne oferty:)

Awatar użytkownika
holender_

Post05 lis 2009, 21:01

Von Belka pisze:
holender_ pisze:Taniej nie znalazłem,a te kilka euro mniej nie robi mi roznicy wiec wybieram oferte von belka,przynajmniej bedą sami swoi :D

Podajemy cenę już ze wszystkimi opłatami. Jakbyś przeklikał się do końca rezerwacji to wyskoczy jeszcze kilka jurków. Suma sumarum to są identyczne oferty:)

No dokładnie,masz racje :) Napisałem własnie do przema i szuka mi coś tam na dwa miechy,wiec narazie wstrzymam sie co do twojej oferty?! a jak nic mi nie znajdzie to i tak mam jeszcze troche czas do 1grudnia :Pozdro

Awatar użytkownika
Adiq

Post07 lis 2009, 11:14

holender napisz później jak wychodzi 2 miechy w Brazil . Musze w przyszłym roku odrobić zaległości kite i szukam czegoś ciekawego :)

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post07 lis 2009, 11:51

Adiq pisze:holender napisz później jak wychodzi 2 miechy w Brazil . Musze w przyszłym roku odrobić zaległości kite i szukam czegoś ciekawego :)

dobry plan...te z musze o tym pomysleć :roll:

Awatar użytkownika
holender_

Post07 lis 2009, 12:52

los bizonos pisze:
Adiq pisze:holender napisz później jak wychodzi 2 miechy w Brazil . Musze w przyszłym roku odrobić zaległości kite i szukam czegoś ciekawego :)

dobry plan...te z musze o tym pomysleć :roll:

No bede co tydzień pisał moje wydatki...zrobimy takiego małego big bradera hehe... narazie wiem ze bilet z Amsterka kosztuje 1104 Jełro na dwa miechy co wcale nie znaczy ze bede tam dwa miechy juz mysle o wiecej i więcej :twisted:
Pozdro

Awatar użytkownika
Maslak

Post07 lis 2009, 13:10

Ambitny plan :lol: tez bym tak chcial :D

Awatar użytkownika
holender_

Post07 lis 2009, 14:11

Maslak pisze:

Ambitny plan :lol: tez bym tak chcial :D

Maslak,moze na nastepny rok pojedziesz jak jaw tym roku opisze wszystkie wydatki,moze coś wykombinujesz na nastempny rok?! czego oczywista Wszystkim Zycze :twisted:
Mam pytanko,czy ktoś orientuje sie jak jest z biletem lotniczym zabukowanym do 1-2-10 a bede chciał zostać miesiąc dłuzej,bilet przepada czy moge go przetegocić na inną date?
A tutaj mam dla was ciekawy link o paracuru
http://www.sieplywa.pl/siewie/1474/Tome ... _w_Brazyli

lukasis
Kontaktowanie:

Post07 lis 2009, 15:21

Widzę, że tamat się rozwinął... :lol:

Pytanie tylko co z wypadem jak w temacie :) czekam czekam i żadnych ofert nie mogę dostać ciekawych, macie jakieś pomysły ?? :D

rufus

Post10 lis 2009, 18:49

pisałbym się na taką opcję miesiąc/dwa od końcówki listopada/początku grudnia. Ty holender w planach byś miał jedno miejsce i z niego wypady czy zatrzymywanie się różnie w zależności od humoru własnego i wiatrowego? szczerze mówiąc marzy mi się jericoacoara. daj znać jakie informacje cenowe itp już wygrzebałeś
pzdr

Awatar użytkownika
holender_

Post10 lis 2009, 22:56

rufus pisze:pisałbym się na taką opcję miesiąc/dwa od końcówki listopada/początku grudnia. Ty holender w planach byś miał jedno miejsce i z niego wypady czy zatrzymywanie się różnie w zależności od humoru własnego i wiatrowego? szczerze mówiąc marzy mi się jericoacoara. daj znać jakie informacje cenowe itp już wygrzebałeś
pzdr

Głównie nastawiam sie na jedno miejsce a dokladnie Paracuru,samolot to na dzien dzisiejszy to jakieś 1125euro,znalazłem również linka w którym gościu mniejwiecej opisuje ceny jakie tam są ale jak to z cenami bywa z czasem sie zmieniają,narazie bede spał na hamaku gdzieś ale jeszcze nie wiem gdzie :lol: a wmiędzy czasie szukał jakiegoś apartamentu zapomocą Przema (Pozdro Przemo 8) )

Narazie jeszcze mam jakieś dwa tygodnie pracy,21november koniecznie musze zaliczyć Qlimax a pozniej to juz tylko w głowie mam PARACURU :twisted:
Pozdrawiam

rufus

Post11 lis 2009, 14:19

zajrzyj tu
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=27607
ja już prawie na 100% jadę i biorę tam pokój. napisz na priv, albo r_woyda@poczta.onet.pl co i jak z tymi lotami

Awatar użytkownika
holender_

Post11 lis 2009, 21:54

rufus pisze:zajrzyj tu
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=27607
ja już prawie na 100% jadę i biorę tam pokój. napisz na priv, albo r_woyda@poczta.onet.pl co i jak z tymi lotami

rufus,zajebista oferta...nie wiem jak ją przeoczyłem :)?!
Teraz czekam na to co odpisze przemo,i jak nic nie wymysli to jadyma tam :twisted:
Ciekawi mnie tylko czy ten pokój jest jedno czy dwu osobowy :?:

Awatar użytkownika
ronino
Postawił piwka: 19 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post18 lis 2009, 19:42

holender_ pisze:
Von Belka pisze:Hola,

Jesteśmy m.in. agentem FLY BRAZIL. Ceny wiadomo, im bliżej terminu tym niższe, teraz np. na 01.12-16.12.2009 ca 900 euro Hotel Santa Fe 3* BB w Cumbuco (z przelotem oczywiście). Wszystkie wyloty z Amsterdamu.

Obrazek

W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji.

Pzdr,

Bardzo zacna oferta :wink: a opcja trzy tygodniowa jest tez mozliwa,i ile by kosztowała?

i jak - jedzie ktoś na ten wyjazd do Brazill ?
może warto by było się zgadać co by deski w jeden quiver a latawce w torby i walizy co by taniej transport wyszedł?

Awatar użytkownika
holender_

Post19 lis 2009, 23:53

Wykupuje wycieczke do punktu docelowego za 900jełro na dwa tygodnie,
w między czasie budze sie w wannie i wpada mi mysl do głowy ze jednak chce zostać do lutego a moze dłuzej? tylko ze w miedzy czasie znajduje sobie tańsze lookum?! i wyprowadzam sie z hotelu. ... Jest jakiś problem z przebukowaniem samolotu na luty lub marzec.
Pozdro 8)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”