Jurgen pisze:don Komorro pisze:masz miejsce w aucie?![]()
Jutro jade ale miejsc brak i nie wiem czy będę miał czas pływać. Niedziela spoko tylko deski brak
Jurgen ja też chce w niedziel. Moje auto narazie stoji u mechanika i narazie musze czekać...
Jurgen pisze:don Komorro pisze:masz miejsce w aucie?![]()
Jutro jade ale miejsc brak i nie wiem czy będę miał czas pływać. Niedziela spoko tylko deski brak
Jurgen pisze:barzyk123 pisze:Jurgen ja też chce w niedziel. Moje auto narazie stoji u mechanika i narazie musze czekać...
A magiczne słowa gdzie?
Blekota pisze:i jak dziś było? tak na moje oko to dziś była tylko przystawka...
jutro ma być danie główne
.....i jeszcze kilku lokalesów - Misia, Pinio, Tomek, Collins, Pepek. Było super, a jutro powalczymy.lucka pisze:Wreszcie po bardzo długiej przerwie Miałem okazje ściągnąć troche taśme depowera na mojej dziewiątce(na szczęście jeszcze działa:) Na MM dawno nie widziana stara kadra Gregor,Janek.Oskar i Prezes.
Dzięki za możliwość przetestowania deni MASTER
kukems pisze:Kofly zmieniasz ksywy jak rękawiczki. Jeżeli moja siódemka będzie robić psst jak ostatnio w Rewie mi zrobiła to będę miał jedną deską do pożyczenia
collins10 pisze:.....i jeszcze kilku lokalesów - Misia, Pinio, Tomek, Collins, Pepek. Było super, a jutro powalczymy.lucka pisze:Wreszcie po bardzo długiej przerwie Miałem okazje ściągnąć troche taśme depowera na mojej dziewiątce(na szczęście jeszcze działa:) Na MM dawno nie widziana stara kadra Gregor,Janek.Oskar i Prezes.
Dzięki za możliwość przetestowania deni MASTER![]()
![]()
kukems pisze:Kofly zmieniasz ksywy jak rękawiczki. Jeżeli moja siódemka będzie robić psst jak ostatnio w Rewie mi zrobiła to będę miał jedną deską do pożyczenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości