Właśmie się zastanawiam czy w sobotę walić od razu do Chałup czy nastawić się na Kadyny. Po kierunku wiatru (zachodni)w Chałupach może być marnie chyba że myślisz o morzu. Może w Rzucewie będzie dobrze
siema niestety nie jade sam jestem uzalezniony od kolegi. wyjezdzamy w piatek okolo 14-15 max - wracamy w niedziele wieczorem.
Bedziemy na ekolagunie. Gdybys juz byl na helu to koniecznie sie odezwij na kom 511 830 979. moze uda sie styknac i potestowac wspolnie rozne latawki.
przemas - dlatego, ze tam sa jeszcz lepsze warunki i darowanemu koniowi w zby sie nie zaglada mamy wycieczke po kosztach, wiec jedziemy tam. Gdyby nie to, to z pewnoscia przyjechalbym do kadyn
OK. nie ma sprawy. Jak dojadę i mój sprzęt mi nie wystarczy to chętnie bym coś potestował Często robie wypady jednodniowe na zatokę pucką, z samego rańca wyjazd pływanie do bulu (aż krew pójdzie z nosa ) jakieś szamanko i powrót do olsztyna jak byś miał ochotę to się polecam
Sprawdzaliście pogode według windguru w kadynach w sobotę ma być max 13 węzłów i to tylko o 8 rano a potem po niżej 10 węzłów więc sobota w kadynach chyba odpada może w niedziele ma być 14 węzłów
Ja niestety musze przerwć swoja fascynacje i zabawe kajtami gdyż szykuja mi sie inne wydatki a i tak nie mam szmaty wiec moze za rok lub dwa cos z tego bedzie. Pomyslnych wiatrów