wieloryb pisze:aiko pisze:ktoś dzisiaj ciśnie na Turawę? kierunek chyba dobry na ośr. Jowisz?
Na Jowisza jest dzisiaj miodzio
No ba - pewnie że ktoś cisnął

Były 4 latawce i kilka WS. Śmigaliśmy gdzieś tak 18,30
wieloryb pisze:aiko pisze:ktoś dzisiaj ciśnie na Turawę? kierunek chyba dobry na ośr. Jowisz?
Na Jowisza jest dzisiaj miodzio
Tomo_ex pisze:No....wreszcie piankę zakupiłem,jak w weekend powieje to podejmuję pierwsze próby na Turawskim,orientujecie sie jak tam woda? mokra?zielona?Pozdrawiam
Tomo_ex pisze:No....wreszcie piankę zakupiłem,jak w weekend powieje to podejmuję pierwsze próby na Turawskim,orientujecie sie jak tam woda? mokra?zielona?Pozdrawiam
Góral pisze:Tomo_ex pisze:No....wreszcie piankę zakupiłem,jak w weekend powieje to podejmuję pierwsze próby na Turawskim,orientujecie sie jak tam woda? mokra?zielona?Pozdrawiam
Tomek, jak coś się będzie działo to będę dzwonił po Ciebie lub ty dzwoń jak będziesz chciał jechać, pływamy między innymi tam gdzie na SK śmigaliśmy czasem.
PS. A co już kwiatki nie rosną czy jak?
![]()
![]()
Pozdrawiam
Góral pisze:Tomo_ex pisze:No....wreszcie piankę zakupiłem,jak w weekend powieje to podejmuję pierwsze próby na Turawskim,orientujecie sie jak tam woda? mokra?zielona?Pozdrawiam
Tomek, jak coś się będzie działo to będę dzwonił po Ciebie lub ty dzwoń jak będziesz chciał jechać, pływamy między innymi tam gdzie na SK śmigaliśmy czasem.
PS. A co już kwiatki nie rosną czy jak?
![]()
![]()
Pozdrawiam
Mateusz_dst pisze:Dołączę się do tematu. Jestem z Opola i chciałbym się nauczyc pływac/latac Wink Możecie podpowiedziec czy w okolicach Opola są organizowane jakieś kursy?? Może nad Turawą??? A może ktoś z was mógłby pomóc w nauce?? Od razu dodam ze jestem zupełym laikiem Wink i swojego sprzetu tez nie mam ;(
los bizonos pisze:...jutro znowu jazda od rana..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości