Spotkałem sie z Andrzejem na majówce w Pucku i mówił że szkolił nie będzie bo pani dyrektor powiedziała nie. Tak jak w tamtym roku będzie na pewno zakaz pływania przez wylęgi ptaków czy cośtam ale chyba potem indywidualnie może sie da pływać. Zobaczymy. Może lokalesi będą więcej wiedzieć na ten temat. Ja jak co roku w drugiej połowie lipca zjawiam sie u sąsiadów Kisiela na dwa tygodnie.Jak nie będzie można na jeziorku to zawsze zostaje miejscówka na plaży przy radarze.
http://www.slowinskipn.pl/spn_pl.php?lang=pl&site=aktualnosci&fl=167 Od 15 lipca na legalu można pływać.Ja jestem z młodą od 24 lipca. Aha. Młoda stwierdziła że ma dość co chwila startowania i lądowania wszystkim latawców i w tym roku będzie pobierać opłaty Ewentualnie można sobie wykupić abonament w postaci 4paka Specjala
co do tego zakazu na lebsku jest dosc dziwna sprawa. Jedyny zakaz ktory jest wydany i nie ma adnotacji do zadnego zarzadzenia, wiec nie zdziwilbym sie gdyby zakaz o ktorym mowa istnial jadynie w internecie co nie jest przeciez zadna podstawa prawna do karania mandatami albo wyganiania nas z tego spotu. Poza tym na latawce , desce a nawet traprezie mam napisane "kiteboarding" i przez to czuje sie jakbym uprawial kiteboarding a w zakazie pisze o "kitesurfingu" a ja nie wiem co to za sport ?