evolutionVIII pisze:bartesso pisze:to teraz mam pretekst żeby kupić 13stkę bo na nic zdawały sie moje argumenty kiedy tłumaczyłem mojej kobitce że muszę kupić większy latawiec:)
Na Śniardwach z jednym latawcem niestety się nie obejdziesz, 13m jak najbardziej wskazane w takie kiepskie warunki, w jakie niestety bardzo często trafiają chłopaki z Białego. Ale pamiętaj, że to największe jezioro i bardzo często wieje naprawdę konkretnie. Nie piszę tu o sytuacji zdarzającej się tylko parę razy do roku, że z butów wyrywa i wali 40 węzłów. Przy mojej wadze (90kg) - połowa pływania na 9m, połowa na większym.
pozdrawiam
bartesso pisze:evolutionVIII pisze:bartesso pisze:to teraz mam pretekst żeby kupić 13stkę bo na nic zdawały sie moje argumenty kiedy tłumaczyłem mojej kobitce że muszę kupić większy latawiec:)
Na Śniardwach z jednym latawcem niestety się nie obejdziesz, 13m jak najbardziej wskazane w takie kiepskie warunki, w jakie niestety bardzo często trafiają chłopaki z Białego. Ale pamiętaj, że to największe jezioro i bardzo często wieje naprawdę konkretnie. Nie piszę tu o sytuacji zdarzającej się tylko parę razy do roku, że z butów wyrywa i wali 40 węzłów. Przy mojej wadze (90kg) - połowa pływania na 9m, połowa na większym.
pozdrawiam
własnie to co napiseś pokazałem mojej kobitce i dzięki temu w środę kurier przywiezie mi nowiutkie waroo 13, dzieki, po 15 jestem w białym to i na sniardwach
evolutionVIII pisze:Puści zobaczysz.........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości