Czesc Wszystkim! Mam taki maly interes. Waga 95-100kg. Uzywam deski litewave 05 143x42. To starsza technologia ale w porownaniu z innymi tego typu jest stosunkowo cienka, lekka z ostrymi krawedziami, ma dosc duzy rockrer i concave przy tym sztywna jak koci ogon. W moim przypadku dobre plywanie na niej zaczyna sie dopiero od 14 knts.(16m SB) Czy zamieniajac ja na 08 Nobile 555 137x42 lub 140x44 bedzie juz dobrze od np: 11knts? Pytam bo nie chcialbym wyskoczyc z 700 bucksow i miec to samo tylko w innej grafice. Duze dzieki za cokolwiek w tej kwesti. grzesiek
a może po prostu EXT 666, wydaje mi się ze najlepsza opcja pod tym względem, model 08 Super, lecz nowy i drogi:( , 07 -666 były strasznie twarde choć przy moim pływaniu na niej nie miałem złych odczuć,może ewentualnie 06 znajdziesz? też dają radę:) pamiętam że w szkółce Olbryski sport była takową do sprzedania, może jeszcze ją mają i chcą rozsądnie sprzedać?
canuck pisze:Tylko maly problem! Gdzie ja(su-2) znalezc w toronto?
A nie macie tam na High Street zadnego sklepu SU2 Tak powaznie to mozesz to zalatwic przez poczte. Przesylka nie bedzie wiecej kosztowala niz 60USD. Nadal wyjdzie ci taniej niz Nobile.
A niedawno mialem szanse porownac EXT Nobile z Big Foot Su2. Zdecydowanie BF wypada lepiej.