Wydaje mi sie ze nie plywalas jeszcze na ciezkich :] Popolywaj na Liquidzie :] sa fani tych latawcy ale ja do nich nienaleze :]Żaba pisze:Cabrinhajest ciężka na barze
Wydaje mi sie ze nie plywalas jeszcze na ciezkich :] Popolywaj na Liquidzie :] sa fani tych latawcy ale ja do nich nienaleze :]Żaba pisze:Cabrinhajest ciężka na barze
ANGELA-KATO pisze:Plywalam na North rhino , bestach Liquid Force i kazdy trapez mnie zaduszal po godzinie :] majtki mi sie wzynaly a spodenki sa ok :]
GURU 10.5 pisze:..trochę pudelek.pl się robi, majtki i staniczki fruwaja w powietrzu, ale to fajnie ,bo trochę ....
inaczej
![]()
Żaba pisze:Cabrinhajest ciężka na barze i zawsze Ci będzie podchodzić trapez, zmień kajta i będzie OK
GURU 10.5 pisze:..jak nie polecę do El.G to jesteśmy z Pedrem na wave z rańca
Crazy Horse pisze:Czy ten wave na Dziećkach to nie pomylił Ci się z Teneryfą conajmniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości