ANGELA-KATO pisze:Hejco to "wyrosło" dziećkach ? Teraz ten teren bedzie zamkniety ?
ANGELA-KATO pisze:Chyba nie :] ale blizej mi na pogoriie ! Tzn. ze wogole zamkna obiekt ?
szed pisze:ANGELA-KATO pisze:Chyba nie :] ale blizej mi na pogoriie ! Tzn. ze wogole zamkna obiekt ?
ANGELA-KATO pisze:Dlaczego (pytam jak male dziecko ale chce wiedziec)
Ja plywajac nie oczyszczam zbiornikaszed pisze:[quote="A my raczej jestesmy ostatni, kotrzy zanieczyszczamy ten zbiornik.. wrecz odwrotnie.
ANGELA-KATO pisze: Ja plywajac nie oczyszczam zbiornikaW ten weekend ktos siedzi na dzieckach ? Ja jeszcze nie stawialam w tym roku krokow na desce za zimno.Ale nieukrywam ze bym poplywala
Dzis sa chyba ostre szkwaly :/ Cos beda robic na nowej pogorii ? Nigdy tam nikogo na niczym nie widzialam
ANGELA-KATO pisze:No o kirunku to ja wiem ze jest zly ale ja znam ze 100 jak nie wiecej kitesurferow ktorzy szli plywac jak wial polnocny na zatoke wiec czemu mieli by teraz sobie odpuscic ? slonce jest niebo czyste:) To do zobaczenia na dzieckachAng
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości