gregorg pisze:No to podobacie mi sie chłopcy ... bo juz się zastanawiałem powoli co tu robić w tak ładną pogodę , przecież nie bedę głupi i nie pójdę złom przerzucać w siłowni .
Leeloo pisze:no to kochani pozostaje mi zyczyć wam miłego chlapania się w lodowatym pucyfiku tudzież innej kałuży. Ja dziś wieczorem dołączam do reszty dezertów w Egipcie i już we wtorek (zgodnie z progno) zaczynam pływanko od fantastycznego rejsu na Tawillę.
Do zobaczenie w grudniu :]
Leeloo pisze:... i już we wtorek (zgodnie z progno) zaczynam pływanko od fantastycznego rejsu na Tawillę.
mikucha pisze:Cześc . Nie ma śniegu, woda zimna, to ja se zamówiełem deseczke z kółkami ( mountainboarda) i z MarQ bedziemy dalej smigać. Ktoś ma juz moze w tej dziedzinie doswiadczenie??
Pinio pisze:mikucha pisze:No to super . Jak tylko do mnie dojedzie MTB to się odzywam i robimy gdzies ustawkę .
Jak będziecie gdzieś w mojej okolicy to chętnie podjade pokibicować bo nuda taka że...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości