Regeneracja linek

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
Regis
Deska: CrazyFly Raptor 135x41
Latawiec: Peter Lynn Fury v3 10
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post07 wrz 2006, 09:52

Witam!
Mam pytanko.
Otoz w moim malym Tribordzie, w wyniku mocnego skrecenia linek, jedna pekla. Pekla dosc blisko raczki (jakis metr od uchwytu) i z tad moje pytanie. Czy da sie jakos teraz linki przeplesc? Generalnie czy da sie to skrocic?
Probowalem wiazania roznymi wezelkami (zwiaz wantowy) ale to cholerstwo sie ciagle rozwiazuje (wystarczy mocniejszy podmuch)
Zamierzam i tak zamowic dynemy 25m ale narazie chcialbym polatac na tym co mam (w zasadzie nie ja tylko moj padre - ja mam busterka :P :P )

Pozdrawiam!

enozo
Kontaktowanie:

Post07 wrz 2006, 10:30

Regis pisze:Witam!
Mam pytanko.
Otoz w moim malym Tribordzie, w wyniku mocnego skrecenia linek, jedna pekla. Pekla dosc blisko raczki (jakis metr od uchwytu) i z tad moje pytanie. Czy da sie jakos teraz linki przeplesc? Generalnie czy da sie to skrocic?
Probowalem wiazania roznymi wezelkami (zwiaz wantowy) ale to cholerstwo sie ciagle rozwiazuje (wystarczy mocniejszy podmuch)
Zamierzam i tak zamowic dynemy 25m ale narazie chcialbym polatac na tym co mam (w zasadzie nie ja tylko moj padre - ja mam busterka :P :P )

Pozdrawiam!

Skoro zamierzasz kupić nowe to stare przytnij. Mało pracy. A na 1m mniej linek latawka będzie i tak latać :D
pozdrosy

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post07 wrz 2006, 16:52

miałem ten sam problem z tribordem. Z racji ze to tani latawiec nie chciałem kupować jakiś mega linek do niego. Kupiłem w żeglarskim dość grube (dużo grubsze jak "nitki" jakie były w standardzie) 50m za 15zł bodajrze. Nic ich nie rusza nawet przy sztormie :) :twisted:

Wróć do „Landkiting”