Co to jest dirtsurfer?

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Gość

Post28 lut 2006, 15:08

Co to jest Dirtsurfer?

Włodar
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 15:46

Z tego co się mogę domyślać to taki mountainboard, na którym można się nieźle uwalać w brudzie. Więc jak się uwalasz w brudzie to jest wtedy Dirtsurfer, a jak się nie uwalasz, to wtedy jest to zwykły mountainboard :lol:

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 15:57

w skrócie: rower bez kierownicy :P

BTW: Google Twój brat :)

Awatar użytkownika
ALL4RIDE
Kontaktowanie:

Post07 mar 2006, 15:09

Włodar pisze:Z tego co się mogę domyślać to taki mountainboard, na którym można się nieźle uwalać w brudzie. Więc jak się uwalasz w brudzie to jest wtedy Dirtsurfer, a jak się nie uwalasz, to wtedy jest to zwykły mountainboard :lol:

O kurtka, takiej fajnej definicji to dawno nie czytałem. :clap: Wielkie brawa, naprawdę świetna. Ale najbardziej trafna jest chyba jednak ta, że to praktycznie rower bez kierownicy.

Z tego co wiem, jest to sprzęt o bardzo wąskim zastosowaniu. Przeznaczony na bardzo równe tereny, a najlepiej asfalt, do speedu. Bardzo stabilny przy dużych prędkościach. Sprzęt bardzo mało znany w Polsce. Nie słyszałem żeby ktoś na tym popinał.

Awatar użytkownika
NOSNOW.PL
Kontaktowanie:

Post08 lip 2006, 17:30

Przepraszamy, ze odgrzebujemy tak stary watek, ale chcielibysmy Was poinformowac, ze deski Dirtsurfer sa w koncu dostepne w Polsce. Zapraszamy do zapoznania sie z oferta dystrybutora NOSNOW.PL. Dzisiaj odbyly sie pierwsze testy desek, a wiec w ciagu najblizszych dwoch dni, bedzie mozna zobaczyc sprawozdanie na FORUM. Takze na forum konkurs w ktorym do wygrania 50% rabatu na GP Dirta lub kasa.

Przepraszamy osoby nie zainteresowane za spam!

Wróć do „Landkiting”