trailskate..nasa

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
nosens

Post09 wrz 2005, 21:05

Witam.Od jakiegos czasu jezdze na rolkach przystosowanych do trudnego terenu za latawcem nasa 6 m2...jednak czesto brakuje mi ciagu..no i z checia bym poskakal...prosilbym o rade jaki latawiec kupic(waze 76 kg plus rolki jakies 5 kg)...oraz interesuja mnie systemy bezpieczenstwa...no trapezy...ktory lepszy do trikow powietrznych...siedzacy czy ten wyzszy?z gory dziekuje za info...pozdrawiam

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2005, 21:19

na jakich rolach śmigasz?
jestem ciekaw co to za rolki "przystosowane do trudnego terenu", bo mi udało się znaleźć w necie coś takiego; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63040049 tylko trochę to drogo.

Jeśli udało Ci się wyhaczyć coś dobrego i niedrogiego to będę wdzięczny za wskazówkę gdzie i po ile ;-)

enozo
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2005, 23:22

Jeśli udało Ci się wyhaczyć coś dobrego i niedrogiego to będę wdzięczny za wskazówkę gdzie i po ile
wskazowki jak przerobic rolki na rolki terenowe do latawca znajdziesz na www.doomwheels.com.
Odnosnie latawca do jazdy i skaknaia to polecam OOZNE FRENZy napis do mnie na maila minus1@idea.net.pl jeszcze raz informacje ktore są w Twoim poście to ustalimy szczegóły
pozdrawiam

Wróć do „Landkiting”