LANDKITING I STOLICA

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
enozo
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 17:28

W Warszawie jest kilkanaście osób latających, tyle że nie znamy się na wzajem. Postanowiłem to zmienić i od ostatniego weekendu starm się zebrać jak największą grupkę fanatyków latawcowania.
Udało sie jak narazie zorganizować jeden weekend. Były 4 samochody, 7 facetów, 6 przedstawicielek płci pieknej :oops: ( z czego jedna jeszcze jest na stałe związana z mamusią, ale z tego co udało mi się usłyszeć ten stan potrwa jeszcze 1,5 miesiąca),1 miejscowy, około 15 latawców (nie wszystkie latały ze względu na warunki i nie mogłem policzyć), 1 ATB, 1 buggy i bardzo dużo miejsca :twisted: .
Wyjechalismy z Warszawy o 11.00 na miejsce dotarliśmy o 13.00. Skońcylismy latać koło 18. Było rewelacyjnie, jestem zadowolkony i opalony 8) .
Zachecam wszystkich którzy mają ochotę do skontaktowania się ze mną drogą mailową(minus1@idea.net.pl) wtedy będę mógł do was napisac kiedy jedziemy, ile mamy wolnych miejsc, itd. Nawet jeżeli nie macie latawca a chcecie spróbować to zapraszam, miłe z nas chłopaki i napewno któryś da wam potrzymac swój sprzęt :wink:
Są poważne plany do stworzenia stoważyszenia związanego z latawcami, buggy, itp. więcej informacji na ten temat znajdziecie na www.samum.com jeżeli chcecie w to weejść skontaktujcie się z Tomkiem ( na stronie są potrzebne dane).
Pozdrownia dla wszystkich z którymi miałem przyjemność polatać

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 18:16

Ja byłem, ja byleem i nawet bylem odpowiedzialny za utrzymanie odpowiedniej temeratury pod kielbaskami na grilu. Do mnie z resztą tez można pisać w tej sprawie toko@konto.pl

Awatar użytkownika
w@riat
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 19:26

Kurcze wpadlibyście do Nas poszaleć bo nam trochę nudno w 2-3 osoby śmigać :-P

Awatar użytkownika
raf

Post22 sie 2005, 19:55

siemka, fajnie było to fakt! Co prawda wschodni wiatr mocno kręcił, ale miejscówka super :D i towarzystwo przednie :beer:
dzięki dla Tomfly'a za udostępnienie buggy i enozo za ATB
do następnego razu pozdro :thumb:

..
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 21:33

To ja sie pisze nastepnym, chetnie sprobuje pojezdzic. Łaj nat

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 23:04

No to i ja chętnie się przyłącze.
TomFly'a już znam, a chętnie poznam i reszte załogi.
Gdzie byliście ostatnio bo doczytać się nie mogę :(

Awatar użytkownika
maciekt1000
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 08:14

Właśnie, gdzie śmigaliście? Tomasz, czemu nia dałeś znac?

enozo
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 08:17

Ciiii, nie mogę powiedzieć :oops: , spotykamy sie na parkingu pod Metro Świętokrzyska zakładamy nieprzezroczyste worki wszystkim na głowy (poza kierowcami) i ściągamy je dopiero na miejscu :twisted:
A tak powaznie to ta mijescówka jest znana wszystkim tylko że obowiązują pewne zasady: zawsze ale to zawsze trzeba najpierw podjechać do człowieka zarządzającego terenem i zapytać czy można polatać. On sprawdzi na swoich urządzeniach kierunek wiatru itd. i odeślę was na odpowiednie miejsce. Ale wolałbym żebyście jeżeli jedziecie piewrwszy raz pojechali z kims kto juz był. Dlatego nie naipszę gdzie to jest żeby mieć pewność :!: Możecie się za to z nami zabrać i już będziecie wiedzieć gdzie trzeba jechać. W ten sposób mamy pewność że będziecie wiedzieć jakie zasady obowiazuja oraz że następnym razem będzie nas więcej 8)
To co chłopaki jedziemy w ten weekend :?: :twisted:

gruby

Post23 sie 2005, 09:27

No bylo calkiem przyjemnie, ale do dzis cos mnie w krzyzu lupie :D , ale juz w niedz swoja maszynke przywioze to bedzie mozna male wyscigi zrobic :wink:
Tak wiec do nastepnego
POZDRO

gruby

Post23 sie 2005, 09:28

No bylo calkiem przyjemnie, ale do dzis cos mnie w krzyzu lupie :D , ale juz w niedz swoja maszynke przywioze to bedzie mozna male wyscigi zrobic :wink:
Tak wiec do nastepnego
POZDRO

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 09:34

To napiszcie chociaż kiedy się będziecie wybierać. W ten weekend chyba nie będzie mnie w Wawie, ale w następny najpewniej tak. Więc jak będzie wiadomo czy jedziecie to czekam na info. aha: jestem bez samochodu :(

Awatar użytkownika
maciekt1000
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 10:29

ONZO, NO PROBLEM. JA WEZMĘ AUTKO. JEŚLI ZA DWA TYGODNIE SKŁAD BĘDZIE JECHAŁ- PODŁĄCZYMY SIĘ.
KAWAŁEK DROGI MUSI BYĆ SKORO JECHALIŚCIE DWIE GODZINY?
NA POCZĄTKU MYŚLAŁEM,ŻE TOMFLY ZAPROPONOWAŁ ZIELONKI ALE COŚ NIE PASUJE Z ODLEGŁOŚCIĄ.

enozo
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 10:47

Zielonki to na pewno nie! za mało miejsca na taką liczną ekipę. Co do czasu to mieliśmy kilka przystanków po drodze dlatego tak się wydłużyło :(

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 11:06

To jeżeli jest nas już troszkę to co myślicie o koszulkach z jakims logo naszego teamu i o małej naklejce z tylu samochodu ? Ja trochę szperałem w sieci i mam kilka propozycji logo, ale najlepiej było by gdybyśmy sami coś wymyślili. Może jest w śród nas jakiś kreatywny grafik i podejmie sie tego zadania ? No i jeszcze jakas nazwa by sie przydala naszej ekipy.

enozo
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 11:08

naklejki ok, co do nazwy czemu nie ale ja bym się wstrzymał, tak jhak mówiłem są bardzo ambitne plany n azałożenie stowarzyszenia. W czwartek będę znał szczegóły.

Wróć do „Landkiting”