Mój pierwszy raz .......

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
Tajdżi

Post16 paź 2006, 20:54

Naish aero 2 14
jakas tam niedziela
na sucho
wiatr okolo 3B

Na wstepie zaznaczam, ze pierwszy raz mialem do dupy przypietego pompowanca
( Ogromny bron dla W@riata i Szeryfa ktorzy mi pomogli go odpalic , a drugi bron dla Szeryfa za chiken bone'a 8) )

łapy mi drżaly strasznie , ale k**** , to musi byc lepsze niz WS
pokrecilem troche w prawo w lewo ,poskakałem , pociagnał tez pare razy ,pierwsza trawa na kolanach : ] , pobawilem sie 5-linka , zapowiada sie dluga przygoda :D

Po wysokich lotach ;] , zszedlem na ziemie , a Szeryf do mnie gada zebym na buggy sprobowal , odpalil komorke , siadam na wozek , z 20 metrow podjechałem , jak mnie nie pociagnal , wyje balem sie caly , komóra piznęła o glebe , porwana , ja k**** juz prawie sram w gacie , tak zje banie sie czuje , zajebistego ozona rozjebac i jeszcze nie swego ,
sraszna lipa

Reasumujac , uwazam ze nauczyc da sie samemu , czytalem forum i pisza ludzie ze lepiej isc do szkolki , ale jak jest banda ludzi ze starzem i checia pomocy !!! , to mysle ze mozna sobie darowac i szarpac sie samemu , no i poczytac o zasadach bezpieczenstwa i tamtych ....

a 2 morał to nie dawajcie swoich kite'ow dla ludzi ktorzy maja bar pierwszy raz w ręku , niech lepiej rozjebią swojego ;] 8)

I jeszcze chciałem postawic dzban dla Prezesa , Rafała , ktory zapacztkowal moja przygode sprzedajac mi zajebistego kite'a w zajebistej cenie i niech on tez czuje sie odpowiedzialny za banana na mojej mordzie :D

:D 8) :D
Ostatnio zmieniony 02 lis 2006, 17:38 przez Tajdżi, łącznie zmieniany 2 razy.

TIKKO_aloha
Deska: custom 140
Latawiec: Switchblade/nomad
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post16 paź 2006, 22:00

yyyyyyyyy... to gratuluje ambitnej i kulturalnej wypowiedzi :?
Ps. i wspolczoje z powodu komórki ;)

Awatar użytkownika
Kicek
Kontaktowanie:

Post16 paź 2006, 23:15

No Ozone troche drozszy niz "krata bronow" :-). Ale jak sie Szryf nie obraza to gitara. No i powodzenia w lataniu!

Awatar użytkownika
Tajdżi

Post18 paź 2006, 23:21

kultura podstawa ; ] dzieki , bede sie staral

Awatar użytkownika
Prezes
Kontaktowanie:

Post08 lis 2006, 10:01

he,he ciesze sie ze Ci sie podoba i jeszcze bardziej, ze jest ktos kto na Ciebie uwaza

a komorka sie nie przejmuj - mnie jakies 2 tygodnie temu z torby ktos podkosil nowa N70, gdyby nie fajne plywanko, ktore w tamten weekend mialem to bym sie chyba zdolowal

Rafal

Awatar użytkownika
Tajdżi

Post09 lis 2006, 17:54

dzizus , zawał mózgu , buractwo cholerne

trzymano

Wróć do „Landkiting”