testowałem PKD 6m i...

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
FERRER
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 18:18

JaFuzz pisze:Ciach!

sarin pisze:Na pocztku myslalem ze trafilem na forum gdzie bede móg chłonac tak potrzebna mi wiedze na temat latawców jednak po pewnym czasie okazlao sie ze forum to miejsce polowan na nowych zapaleńców gdzie jak tylko ktos zapyta jaki latwiec odrazu pojawia sie kilka ofert, ba czasem nawt nie zdzazy zapytac a ofertysame sie pojawiają. Drugi rodzaj postów to szukanie dziury w całym. Trzeci jak dopie..... innemu. Czwarty 100% lanserka. Piaty kóleczka wzajemnej adoracji. Szósty regularna wojna miedzy stałymi wrogami.

Tak to już jest... poczytaj kolego jakiekolwiek forum tematyczne.... na każdym to znajdziesz... na moje dobrze że KoledzyHieny wrzucają tu swoje oferty... jak jesteś nowy... mało wiesz... możesz sobie porównać ceny... a nie kupić to co ci pierwsze wpadnie w oko na Allegro... a wojny... pierdo..nie, włażenie w dupę... i lanserka... toć to normalne forumowe klimaty... nic tylko przywyknąć i sobie w głowie filtr na to założyć... ot.. takie jest moje, mało ważne zdanie...

no :mrgreen:

Jest dokładnie tak jak piszesz
Więc nie można napisac złego słowa na daną firmę bo dana grupa po Tobie pojedzie ;)
A zapominają ze ich lub ich kumpli jesteśmy klientami i chcemy wiedzieć jak najwięcej o tym za co płacimy a pisanie że "nie potrafisz tym latać" nie zrobi im klientów.
Pozdr

enozo
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 19:31

Już nie mogę tego czytać, niektórzy z Was piszą takie bzdury że głowa mała.
Mariuszowi33 zapewne chodziło o to żeby nie doradzali ludzie którzy latają od kilku miesięcy...

___KATER___ miał problem z zawijaniem się latawca na brzegu okna, ponieważ wcześniej latał na pompowańcach na wodę, które ze względu na swoją sztywną konstrukcję po dotarciu na brzeg okna nie zawijają się bo nie mają jak. Dzisiaj uczyłem latać na komórcę osobę która od roku lata na pompowańcu i miała ten sam nawyk. Dolatywała do brzegu okna i dziwiła się że latawiec się zawija.
Miałem także przyjemność polatać z chłopakami którzy mieli dotychczas latawiec konkurncyjny w stosunku do BUSTERA...byli mile zaskoczeni różnicą z korzyścią dla BUSTERA. Ja sam wziołem do ręki ich latawiec a zraz potem BUSTERA. Różnica która czuc od razu-BUSTER nie traci profilu prz zakrętach, odpuszcza rewelacyjnie szkwały :wink:
Bardzo się cieszę że mam ten latawiec w ofercie 8) .
FERRER a jak chcesz wiedzieć za co płacisz to umów się ze mną na testy chętnie dam Ci polatać a nie będziemy gdybać na KF.

Co do problemu rozsuwającego się zamka:

obok zamka jest pętelka
Obrazek

:idea:

rozwiązanie:
Obrazek

celowo zastosowałem taki duży sznurek żeby wszyscy widzieli. Jeżeli ktoś nie rozumie proszę na prv bo nie chcę już ciągnąć tej przykrej dyskusji.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
FERRER
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 19:35

enozo pisze:FERRER a jak chcesz wiedzieć za co płacisz to umów się ze mną na testy chętnie dam Ci polatać a nie będziemy gdybać na KF.

Dzięki
Będę testował (mam nadzieje) w Puszczykowie na festiwalu latawców 9 września.
Najlepiej jak by więcej was było ze sprzętami a nie tylko 1 osoba

Ps. znajdz mi post gdzie gdybam na temat Busterów
Szacuneczek

enozo
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 19:44

FERRER pisze:...jesteśmy klientami i chcemy wiedzieć jak najwięcej o tym za co płacimy ...

I proszę Cię nie wciągaj mnie w te dyskusje
pozdrawiam wszystkich

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 22:20

...i ...i fajna latawka :)

pozdr

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 23:41

....siemka :)

...racyja JaFuzz( a właśnie jak sie czyta Twojego nicka jedni czytaja tak jak sie pisze ale ja nie wiem czemu czytam Dżafuz :lol: )

...znalazłem link do filmiku,w którym widac sytuacje o której pisze w swoim poście....hardkorowa jazda... :twisted:

http://www.csk.pl/~w.zysk/filmy/kleska.avi

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post03 wrz 2006, 01:05

FERRER pisze: w Puszczykowie na festiwalu latawców 9 września

....Puszczykowo koło Poznania :?:

Pozdro :)

Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post03 wrz 2006, 08:01

Czesc! myslę że Dż do tego nie mieszaj :) więc JaFuzz, po prostu JaFuzz... a podobna gleba ostatnio zakończyła się u mnie zerwaniem filmu...

sina
Deska: LF Proof
Latawiec: C Xbow '07 12m2

Post06 wrz 2006, 08:36

FERRER pisze:w Puszczykowie na festiwalu latawców 9 września

Poprosze troche wiecej informacji na temat tego festiwalu lub link ze szczegolami.

Pozdrawiam
Sina

toudi
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2006, 09:10

Festiwal to chyba trochę za duże słowo.
od 17 do wieczora będzie taki piknik latawcowy. Organizatorzy chcą żeby to było Święto Latawca i planowali jakieś konkursy latawcowe, ale wyjdzie raczej piknik rodzinny czy coś w tym rodzaju, bo nie mają na żadne latawcowe konkurencje pomysłu a i ludzie też chyba nie wiedzą, czego się spodziewać. Publiczność to raczej młodzież szkolna z rodzicami. Miejsce sie nie nadaje do jazdy, bo trawa wysoka i krzaki.
Będę tam, bo organizator mnie zaprosił, żeby pokazać latawce i oprócz tego, że pojadę ztam z latawcami, to też niespecjalnie wiem, czego się spodziewać. Jeśli więc ktoś chce popróbować Radsailsów, to zapraszam.
Bedą jeszcze koncerty i przebierani indianie :lol:

PKD - ekipa, jak chcecie przyjechać ze sprzętami, spróbuj skontaktować się z organizatorem: Piotr Horbulewicz office@elpiobis.pl Myślę, że nie będzie robił problemów, bo jego impreza dzięki wam urośnie, ale lepiej chyba to uzgodnić.
Program: Co do programu.Oficjalnie impreza zaczyna się o 17.

Oprócz planowanej imprezy latawcowej trwajacej od godz.17 do zmroku na scenie bedą występowały zespoły prezentujace muzyke etno.

Występy zespołów na scenie głównej.Czas orientacyjny

17.00 - 18.00 - Dimitris Zorbas

18.15 - 19.15 - Bravo Hura

19.30 - 20.00 - Huu - Ska - Luta

20.15 - 21.15 - Dikanda

21.30 - 22.30 - Drum Machina

Działania obok sceny głównej

17.00 - 22.00 - Wioska Indiańska zespołu Huu-Ska-Luta

(pokaz wyrobu rękodzieła,gry ,zabawy z dziećmi ,pokazy i nauka tradycyjnych tańców indiańskich)

17.00 do zmroku - "Święto latawca" pokaz połączony z konkursem latawców

Wróć do „Landkiting”