JaFuzz pisze:Ciach!sarin pisze:Na pocztku myslalem ze trafilem na forum gdzie bede móg chłonac tak potrzebna mi wiedze na temat latawców jednak po pewnym czasie okazlao sie ze forum to miejsce polowan na nowych zapaleńców gdzie jak tylko ktos zapyta jaki latwiec odrazu pojawia sie kilka ofert, ba czasem nawt nie zdzazy zapytac a ofertysame sie pojawiają. Drugi rodzaj postów to szukanie dziury w całym. Trzeci jak dopie..... innemu. Czwarty 100% lanserka. Piaty kóleczka wzajemnej adoracji. Szósty regularna wojna miedzy stałymi wrogami.
Tak to już jest... poczytaj kolego jakiekolwiek forum tematyczne.... na każdym to znajdziesz... na moje dobrze że KoledzyHieny wrzucają tu swoje oferty... jak jesteś nowy... mało wiesz... możesz sobie porównać ceny... a nie kupić to co ci pierwsze wpadnie w oko na Allegro... a wojny... pierdo..nie, włażenie w dupę... i lanserka... toć to normalne forumowe klimaty... nic tylko przywyknąć i sobie w głowie filtr na to założyć... ot.. takie jest moje, mało ważne zdanie...
no
Jest dokładnie tak jak piszesz
Więc nie można napisac złego słowa na daną firmę bo dana grupa po Tobie pojedzie

A zapominają ze ich lub ich kumpli jesteśmy klientami i chcemy wiedzieć jak najwięcej o tym za co płacimy a pisanie że "nie potrafisz tym latać" nie zrobi im klientów.
Pozdr