Dałem ciała - metaforycznie rzecz ujmując.
Obiecanki - cacanki... szczerze chciałem.
Mamy weekend, nigdzie nie jade wiec posiedze przy komp i wystrzele w koncu te zdjecia na poniedzialek... + pierwsza odsłona miejsca, które w moim mniemaniu ma spory potencjał... największy oczywiście dla zamieszkujących Warszawę, ale tak to z miejscówkami bywa.
Power Fields! comming soon...
W sobotę powinno trochę wiać... Jeśli ktokolwiek poczuje wiatr i będzie miał ochotę rozłorzyć swój sprzęt, wskoczyć na MB lub do Buggy, zapraszam na Łąki Radzymińskie - 3 KM od Zalewu Zegrzyńskiego, 35 KM od centrum Warszawy - wielki równy obszar do zawojowania.
Chętnie posłużę jako przewodnik

sam niewątpliwie wiatru nie przepuszcze oddając się ulubionej aktywności...
Trasa z centrum na Białystok, Radzymińską przez centrum Marki i dalej, dalej prosto aż w końcu dojedziecie do znaku na Radzymin, wtedy jak znak wskazuje w prawo na wiadukt i z wiaduktu w prawo do Radzymina. Dalej znowu prosto przez Radzymin az dojedziecie do drugich światel.
Wtedy w prawo na Nieporęd, jak będzie znak przy drodze wskazywał.
I znowu prosto przed siebie i przez las. Kiedy finalnie wyjedziecie z lasu, po wyraźnym łuku w lewo, waszym oczom po lewej stronie drogi, ukażą się piękne łąki we wsi Łąki (nie ma chyba tablicy informującej) Jeśli dojechalibyście do Beniaminowa to znaczy że przejechaliście...
Jeśli ktokolwiek by sie wybierał, dzwońcie na moją kom: 0 694 899 482
Dobrze znam teren, gdyż dobrze go zbadałem
Do zobaczenia
raFal