Mariusz33 pisze:Pytałeś o ceny wózków produkowanych masowo więc Ci podałem.
Hiszpański i krajowy. Nikt nie mówi żebyś robił za darmo

. Ale przestań wszystko zwalać na duży koszt materiałów.
W szwedzkim biurze technicznym gdzie nie jest najtaniej 6 m odcinki rury z kwasówki wyżarzanej kosztują odpowiednio śred. 30 ścianka 2 - 20,00 śred. 40 ścianka 2 -25,00 + VAT. Więc to nie są duże kwoty

. A to przy czym zostaniemy zostaw już nam ( laikom w gięciu cięciu

)
PZDR
no tak jakby tak optymistycznie było to że za 6m rury w SBT płaciłoby się 25,- plus VAT to bym na nic nie zwalał.... to jest koszt metra... a cały wozek nie jest zrobiony z jednej średnicy rurki... u nas nie za chętnie tną ci rurki i sprzedaja w kawałkach... najczęściej musisz wziąć sztangę... czyli tak jak pisałeś 6m... co daje 183 z Vatem.. wózek nie jest zrobiony tylko z jednej średnicy rurki... masz tam i profil, i ciensze rurki na zawieszenie... itp... wiesz... jak jestes pewny że się zwróci to nie ma problemu możesz inwestować... ale jak zakupisz materiał, zrobisz woozki i z nimi zostaniesz bo ci wszyscy powiedzą że masz im je społecznie sprzedawać, to bedzie problem natury ekonomicznej... po prostu bedziesz w plecy

kolejnym problemem nierdzewki jest spawanko... najładniej wychodzi TIGiem ... MIGiem też mogę ale to są fafluny... za spawanie TIGiem tez musze płacić...
i nie mówię że spec jestem a inni lamy... tylko mówię że każdy ma to co mu się podoba...

a... jeśli mógłbyś wstawić na forum poglądowe zdjęcie tych wózków ze śląska to będę wdzięczny... oczywiście jeśli nikt nie ma nic przeciwko.... bo jeszcze ich nie widziałem...
A jak jeszcze moge prosić to wklejcie proszę foty waszych samodzielnie zrobionych buggy ok? mojego już widzieliście.... hehehe (z okazji dnia dziecka możemy zabawić się w pokaż mi to ja ci pokażę)