WARSZAWA-TESTY FLYSURFERA

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
raf

Post15 paź 2005, 18:28

eska pisze:foty, a raczej kilka fot :
http://kiteportal.pl/galerie/thumbnails ... 364&page=1

szybka akcja! ledwo zwinelismy sprzet a juz w necie jestesmy 8)
dzieki za mily landkitingowy dzien

Awatar użytkownika
Maverick
Kontaktowanie:

Post15 paź 2005, 20:46

Tu jeszcze kilka fotek z Kącka :D

http://kiteportal.pl/galerie/thumbnails.php?album=365

Eska tak jak mówiłem, też tam jesteś :D

Włodar
Kontaktowanie:

Post16 paź 2005, 16:04

Super zabawę mieliście, czy ktoś Was testował Rookie2 na buggy? Jeżeli tak, to proszę o opinię na jego temat. Trochę o tym skrzydle poczytałem i mi się podoba, czytałem recenzję Onzo z zimowego testowania Rookie. Ciekawy jestem Waszych opinii na ten temat.

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post16 paź 2005, 20:18

Witam

Nie było wiaterku aby przetestowac Rokiego na buggy :( pokręciłem nim troszeczkę, bardzo przyjemnie zero ciśnień na barze :D , rade dawały sobie świetnie OZONE 06, FS SPEED i oczywiście mój OZONE FRENZY 05.
Bardzo ostro pomykał OZONE 06 ale mial największą pow. 12 m. FS SPEED oczywiscie szybki :) i zaskoczył mnie niezłą windą. Spotkanie bardzo udane ( zeby tylko Kamil nie gubił części swojej samochodowej garderoby :lol: 8) ) czekamy na następne .

PZDR

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post16 paź 2005, 20:29

Byliśmy w Kącku również dzisiaj,

Wiało mocniej ale mega nierówno. Kajty wręcz spadały z nieba.
Trochę pośmigaliśmy na moutainboardzie i to była niezła lekcja :) Trzeba się będzie zaopatrzyć w taki sprzęt.

Pzodrawiam

Kamil

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post17 paź 2005, 09:06

Warunki niedzielne były mega hardcorowe :twisted: Kite'y było bardzo trudno utrzymać w powietrzu szczególnie po szkwałach, gdy wiatr nagle spadał prawie do zera. Ale był wypas. Jazda na mb jest jednak bardzop rzyjemna, chociaż wydaje się być bardzo kontuzyjna. Czekam na weekend z dobrym wiatrem - powinno być git. Wielkie dzięki dla Kamila za transport i Michałowi za mb.

Rookie2 a buggy:

No niestety do g 14 kiedy jeszcze byliśmy, wiatr siadł totalnie i nie dało się zrobić za bardzo testów Rookie'go z wózkiem. Ale nic straconego - myślę, że w razie potrzeby testy... można powtórzyć ;)

Wróć do „Landkiting”