ROMO - żyć nie umierać

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
enozo
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 13:21

To wal z chłopakami z PKD.
pozdro

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 21:09

Hey

Napisz jak z noclegiem bo zastanawiam sie nad zabraniem całej rodzinki :D

PZDR

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 21:15

Z tego co mi mówił enozo nocleg w namiotach :) brrrr zimno bedzie :?

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 23:32

Zimno to może być byle by tylko nie padało bo nas zaleje w tych namiotach :(

enozo
Kontaktowanie:

Post27 mar 2006, 17:16

Mariusz33 pisze:Hey

PZDR

Namioty-trzeba zabrać swój :!: :cry: Prysznic kosztuje - 1 Euro, jest dostę do kuchni i pralki, przynajmniej w zeszłym roku był.

enozo
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2006, 23:54

No i moi mili nastał kwiecień, coraz bliżej do planowanego wyjazdu :twisted: .
Potrzeba konkretów:
Zdecydowanych na wyjazd do raju proszę o przesłanie maila na adres enozo@o2.pl w temacie wpisując ROMO a w treści IMIĘ i NAZWISKO (jeżeli jedzie kilka osób-np.:rodzinka, wypiszcie wszystkich osobników)
pozdrosy

DIV
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2006, 12:07

Chłopaki mamnadzieje że skombinujecie jakis sprzęt typu aparat/kamera aby pochwalić się waszymi wyczynami na Romo przed nami :D

enozo
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2006, 20:10

enozo pisze:No i moi mili nastał kwiecień, coraz bliżej do planowanego wyjazdu .
Potrzeba konkretów:
Zdecydowanych na wyjazd do raju proszę o przesłanie maila na adres enozo@o2.pl w temacie wpisując ROMO a w treści IMIĘ i NAZWISKO (jeżeli jedzie kilka osób-np.:rodzinka, wypiszcie wszystkich osobników)
pozdrosy

Na zgłoszenia czekam do 10 kwietnia. Musimy zdążyć się ubezpieczyć. Pozostało 8 wolnych miejsc.
pozdrosy

toudi
Kontaktowanie:

Post07 kwie 2006, 12:41

Mariusz33 pisze:Hey

PZDR

Cześć
Mariusz - a nie myśłałeś, żeby rodzinę zostawić w Legolandzie albo nawet spać w Legolandzie i dojeżdżać na Romo - to koło 150 km w jedną stronę, ale noclegi wszystkich razem są tańsze.
Znalazłem nocleg na campingu na Romo, ale nie w namiocie, tylko w domku po 50 € od osoby za cały tydzień (oni tylko tak sprzedają).
W Billund np. www.billundcamping.dk cena 12 €za dorosłego i 6€ za dzieciaka za noc + bilety do Legolandu 2-dniowe to ok 53 €.
Piszę to wszystko w imieniu i dla tych, którzy jak chcą ruszyć gdzieś, to muszą albo chcą ciągnąć za sobą następne pokolenie.
Moze tych, którzy chcieliby zabrać familię do legolandu jest więcej i wtedy można spać tam i dojeżdżać jednym zutem na Romo codziennie - nie sądzę, żeby te 3 h straty każdego dnia były jakimś problemem, bo przecież i tak nie wytrzymalibyśmy całego dnia na plaży.

Na tak skomponowane menu to znalazłbym w domu chętnych do trzęsienia tyłka przez 10 h w samochodzie.
No?

toudi
Kontaktowanie:

Post07 kwie 2006, 13:05

Ale chłopaki - nie pisałem tego, żeby stworzyć 3 grupę wyjeżdżających do Danii. Chodziło tylko o tych, którzy mieliby ochotę zabrać rodzinę ze sobą. Przecież nie można zaproponować dzieciakom stania przez 10 h dziennie na plaży i patrzenia jak tata popyla.
Co do niesnasek, które pojawiły się w zwiącku z 2 organizatorami podobnych turów - myślę, że właściwie, to wcale nie trzeba się umawiać. Kto pojedzie to pojedzie i na miejscu spotka się albo nie spotka z innymi.
Trzeba jednak oddać, że jednak oni pierwsi mieli ten pomysł i zaczęli organizaować wyjazd. Przyznam, że mnie by się nie chciało, nawet jakbym na to wpadł, a nie wpadłem.
Inna sprawa, że mnie na przykład łikend majowy znacznie lepiej pasuje niż kwiecień i też nie chcę się stresować brakiem papiren na powożenie wózkiem.

Możemy spotkać się na miejscu i zamontować sobie na wózkach dzidy a potem zrobić turniej rycerski i wyjaśnić wszelkie kwestie jak prawdziwi woje.

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post07 kwie 2006, 14:58

toudi pisze:Na tak skomponowane menu to znalazłbym w domu chętnych do trzęsienia tyłka przez 10 h w samochodzie.
No?

Witam

Super pomysł Tudi tylko jedno ale,.... transport !? Tu złatwiony jest bus na 15 os. i jeżeli dobrze zrozumiałem to koszty są kalkulowane na te 15 os. Dalej w prawdzie niewiem czy zostaje czy wraca do Polski? Ale dziennie dymac 300 km to koszty troszeczkę wzrastają ).
U mnie jest dokładnie taki temat co z rodziną w weckendzik majowy ? :roll: Tatuś śmiga na Romo a rodzina kisi się w domu. Ale nic to,. trzeba to jakoś pogodzić 8) :lol: (pracuje nad tym)

PZDR

toudi
Kontaktowanie:

Post07 kwie 2006, 15:09

Aaaaaa. :roll: Nie doczytałem o autobusie - myślałem żeby jechać autem (gdybym jecha ł to i tak autem z rodziną).
A gdyby takich frajerów jak my :lol: było 4, to można te 4 familie zostawiać w Legolandzie i wtedy koszty paliwa za te 300 km dziennie się rozdkładają na tych 4 family-manów.
Albo zostawić rodziny w Billund (w sumie to nie muszą się stamtąd ruszać) i myknąć na ten czas do Romo :idea: a potem autobus by je zabrał - chyba można byłoby się tak dogadać :?:

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2006, 10:55

Wyjazd tuż tuż a nam udało się narazie zebrać 11 osób tzn że brakuje jescze tylko 4. Jeżeli nie będzie kompletu osób to niestety wyjazd się nie odbędzie albo wzrosną koszty do około 590 zł. Więc do wtorku czekamy na zgłoszenia.

enozo
Kontaktowanie:

Post14 kwie 2006, 09:25

Dzisiaj zgłosił się kolejny chetniak. Jest nas już 12. Poczekamy do wtorku 18-04-06 i podejmiemy decyzję co robić. Czy jedziemy naszą "Parszywą 12" czy dajemy sobie spokój.

Połowa już w tej chwili zdecydowała że mimo mniejszej liczby chetnych i co za tym idzie wzrostu kosztów chce jechać, a połowa nie dała wogóle odpowiedzie do dnia dzisiajeszego.

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2006, 20:25

Co tu duzo gadać popatrzcie i już żałujcie, że nie jedziecie :lol:

http://www.powerkite.net/forumSM/Site/v ... e92006.wmv

http://members.chello.nl/p.steenhuis/br ... il2006.wmv

PZDR

Wróć do „Landkiting”