Ale do rzeczy. Postaram opisac Ci jak sie dostac na te spoty.
Goledzinow- jest kilka opcji.Musisz poszukac prywatnych busow jezdzacych do Obornik Slaskich i wysiasc w Goledzinowie ewentualnie poprosic kierowce zeby sie zatrzymal przy spocie bo to zaraz przy glownej drodze.Ladowisko znajduje sie po lewej stronie drogi miedzy Pegowem a Goledzinowem.Poznasz po szlabanie wjazdowym bo dalej jest wysypisko smieci.Stoi tez tam hangar z rekawem na dachu.Przy wjezdzie jest duza biala tablica reklamowa Fuchs czy costam chodzi o wymiane oleju chyba

Do Krzyzanowic dojechac mozesz z Wrocka komunikacja miejska ale nie powiem Ci jakim autobusem bo nie wiem.Musisz sprawdzic na planie miasta.Nie bylem tam jeszcze wiec nic Ci konkretnego nie napisze.Ogolnie do Krzyzanowic masz blizej ale bez kogos kto tam byl podobno trudno trafic mimo ze to byly poligon.Nie wiem czy stamtad nie gonia.Paralotniarzy napewno tak ale jeden koles z Wrocka mowil ze do kajciarzy sie nie czepiali bo ci nie lataja

Po 8 maja bede juz w Polsce wiec sie mozemy ustawic na smiganko.
Latam na Radsail Pro 5m i FS Spirit 10.Do jazdy mam cos takiego
http://www.doomwheels.com/articles/buildwod.php [/url] ale z profilu alu przez co jest lzejsze.Przetestowane przy 10m\s na trawce.Odlot totalny. Na wodzie jeszcze nie bylem bo bawie sie w to od listopada ale wiosna niedaleko

Pozdrawiam z zasypanego Feldbergu (430cm sniegu!!!!!!)