Śmieszne MTB

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Włodar
Kontaktowanie:

Post18 sty 2006, 11:55

neykon pisze:wlodar czy ty widziales kiedys jak sie jezdzi speeda :?:

Neyu, co Cię ugryzło, że na mnie wsiadasz :?: czy muszę tłumaczyć, że to są żarty i co mam na myśli pisząc "speed po trawce" :?: bynajmniej nie miałem na myśli jazdy speedem na mtb...

A powiem Ci, że na longboardzie jeździłem i longboard to raczej ostatni typ, którym bym określił to cudo na fotce.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post18 sty 2006, 12:03

Wlodar, Szanowny Marcinie :lol: nie wsiadam na ciebie zreszta jak by tak bylo to bys na plerach poczol 90 kg balastu :) chodzi mi mianowicie o to ze w speedzie malo kiedy smigasz na stojaka (choc i sa tacy debile :D) w zakrety wchodzisz na "kucaka" trzymajac deck jedna reka...

Włodar
Kontaktowanie:

Post18 sty 2006, 12:30

Szanowny mój kolego Neyu, wiem że tak się właśnie robi, bo prędkości są duże (zresztą jak sama nazwa mówi)... :D A mówiąc o "speedzie po trawce" chodziło mi o mieszankę substancji chemicznych podawanych doustnie i wziewnie i związane z nimi efekty :D

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post18 sty 2006, 12:35

neykon pisze:
Włodar pisze:"po trawce"

to deska jest nie potrzebna :twisted:

przeciez ci odpisalem :wink:

ale zaprzestanmy tej dystkusji o zieleninie :!: bo znow pojawi sie jakis OSZOLOM i napisze ze propagujemy zazywanie niedozwolonego POLSKIM prawem stymulanta, tak wiec zgodznie z POLSKIM PRAWODAWSTEM jak masz stracha walnij litra wody i na wode :twisted:

Wróć do „Landkiting”