bar do radsail PRO II

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
atomek

Post24 sty 2007, 20:11

Czy posiada ktoś taki oryginalny bar?? Jeśli tak to proszę o jeśli można o podanie w miare dokładne jego długości, linek, fotki użytych bloczków itp.
Z góry dzięki

Awatar użytkownika
Red
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post25 sty 2007, 11:20

Ja sobie zrobiłem bar do rada coś w podobie oryginalnego no może wykonanie bardziej amatorskie ale spisuje się nieźle. Rurka półcalowa 56cm. Linki główne130cm, a sterowe to już zależy od ciebie jak zamocujesz bloczki i jak wysoko umocujesz linki sterowe do głównych. Zwijadełka do linek z manetek hamulcowych od roweru i na rurkę owijka też rowerowa. Całkowity koszt ok40 zł. Więcej o takim barze możesz znaleźć na www.radsails.pl w dziale zrób to sam, bar 2 bloczkowy.

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 sty 2007, 13:58

Wymiary wedle uznania wiem co mówię.

Sznurki aby nie miały po 0,5m to będzie dobrze
najlepiej około 1-1,5m i będzie spoko

Rozstaw wiadomo, im większy tym lepszy, 50cm rozstaw linek w zupełności wystarcza.

reszta na http://www.radsails.pl specjalnie nie pisałem tam o wymiarach bo to po mojemu rzecz gustu bardziej niz prawidłowego działania. Różnice między 1 a 1,5m sznurkami nie sa aż takie żeby się o to kłócić.

Aha no i jak coś dobrze wygląda to i dobrze działa jak to mawiał ktośtam....

Wróć do „Landkiting”