Oponki do Buggy Kenda Scorpion 19x7-8

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2006, 09:43

Witam może ktoś jest zainteresowany zakupem do swojego wynalazka ?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=125037615

Oponki bardzo ładnie zachowują się na trawie, betonie, asfalcie, polnych drogach, na Romo... hehehe... na sypkim piachu do dupy... :lol:

za dodatkową stówkę moge dorzucić całą tylna belkę, felgi plastykowe przerobione na łożyska maszynowe i nierdzewne gięte ośki...
Kiszki do opon dorzucam gratis do oponek.

toomaj
Kontaktowanie:

Post04 wrz 2006, 08:49

Stary za takie pieniadze chcesz sprzedac same opony???

Przesledz dokladnie to forum to dowiesz sie ze za taka kase to dwa kompletne wozki sklecisz :wink:

serio to oponki bardzo fajne :idea:, dlaczego nie ida w sypkim piachu? tylko "za male" czy cos jeszcze?

Awatar użytkownika
Maverick
Kontaktowanie:

Post04 wrz 2006, 09:34

"Opony są nowe, jeździły na wózku Buggy do landkitingu"

To są nowe, czy nie są??

Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post04 wrz 2006, 13:14

hehehe oponki są nowe... myslę że jakby śmigały na osi trakcyjnej w quadzie tobym tak nie napisał... ale wiesz... w buggy, to że wyśmigały łącznie ze 24h nie po asfalcie tyklo po łączce nie za wiele im zaszkodziło.... mogłem tego nie pisać i sprzedawać je jak nowe... nie miałbyś się do czego panie Adamie przyczepić... :wink: tak faktycznie to wyglądają ja nowe.

Aprops śmigania po suchym piasku to sie podkopują... nie wiem na czym to polega ale nie idą... wszystkie inne podłoża to pełna rewelacja... bardzo ładnie się na nich jeździ... jak nie pójdą to zostaną na zimę do jazdy.. płakać nie będę...

Wróć do „Landkiting”