toudi pisze:Hmm... ja nie wiem jednak czy nie potrzebowałbym jakiegos "cudownego" filmiki są krótkie i cienkiej jakości bo kręcone aparatem a nie kamerką a koleżanka współmałżonka o wiele lepsze zdjęcia robi niż filmy
He, he. Znam to. Moja żona też prowadzi kamerę, jak Tarantino.choć, rzeczywiście nie ma kontrargumentu na stwierdzenie, że w pionie widać i ridera i latawiec.
zgred pisze:Takie nasze Pułtuskie określenie na coś lub kogoś kto robi coś fajnie, niecodziennie, ciekawie i z pasją.
A, że wózek zrobiłeś full profi, wyjazd sobie zorganizowałeś też jak widze full profi tylko za krótki (jak sie domyslam) no i foty też zajebiste
więc zamiast pisać to wszystko co teraz pisze napisałem KOZAK
i napiszę jeszcze raz KOZAK
Mariusz33 pisze:Witaj
Do obrabiania filmów proponuję bardo prosty program Virtual Dub, pozwala na przechwytywanie materiału wideo, jego edycję i konwersję na różne formaty (przykładowo MPEG na AVI). Program dodatkowo oferuje również zmianę stopnia kompresji pliku wideo, dołączanie dźwięku do obrazu wideo (ustawienie poziomu dźwięku), łączenie ze sobą wielu plików wideo, dzielenie oraz wycinanie fragmentów, obracanie usuwnie przeplotu i wiele innych opcji.
PZDR
Mariusz33 pisze:Witaj
Po prostu zapytam się ile ?
PZDR
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości