Witam
Kilka razy na forum przewijał sie wątek desek typu dirtsurfer dwa dni temu mialem okazje spróbować jazdy na tej zabawce i jestem pod wrazeniem ma bardzo minimalne opory wystarczy stok o naprawde niewielkim nachyleniu zeby sie ładnie rozpedzic a kontrola nad deska w momecie kiedy juz jest sie w ruchu jest bardzo prosta. Najtrudniejszy jest moment startu. Na poczatku myslalem ze mi sie ta sztuka nie uda ale po kilku próbach dalo rade. Mam to szczescie ze dystrybutor na polske mieszka w tym samym miescie co ja stad tak szybki kontakt i mozliwośc przetestowania. W najblizszym czasie planuje sprawdzic sprzet z latawcem jednka moze to byc dosc trudna z uwagi na start nie da sie tego zrobic statycznie ale jestem dobrej myśli. Na dzien dzisiejszy wydaje mi sie ze do jazdy nie bedzie potzrebny ani duzy latwiec ani jakies specjalnie mocne wiatry na razie chcial bym złapać kontak z osobami które posiadaja [b]kitewing-a [/b] no moze nawet nie tyle ja co wlasciciel firmy aby przetestowac deski ze skrzydłem dlatego prosze o kontak
nr gg 1660040 z tego co mi wiadomo mozna bezproblemowo umawiac sie na testy ja osobiscie polecam bo zabawa jest naprawde przednia