Wypadki (upadki) na Buggy

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Włodar
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 15:40

A w ogóle to precz z komercyjnymi ogloszeniami na forum :!:

:twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 16:05

Lesheq pisze:Jak dobrze pamiętam to jesli jest topic załozony, to musisz się liczyć z tym, że ktoś wypowie się negatywnie, lub napisze jakiś komentarz, który moze być sprzeczny z Twoimi przekonaniami.

Stary ale oczywiście pisz co chcesz, i ja robie to również po to jest forum, ale twierdzenie ze coś jest stare wnosi tyle co nic a ma jedynie na celu lansowanie twojej osoby (np. ja już to w 81r. widziałem a oni dopiero :lol: )

sam zaczynasz tekstami typu :

Lesheq pisze:PS. Ludzie piszcie coś tutaj bo sie gość kompleksów nabawi.
PS2. Juz niedługo na prośbę tego "o-którym-nie-mówimy" otworze nowy Topic

A potem nie wiem czego oczekujesz po swoich uszczypiwościach :?: to apropo twojej wojny.

Lesheq pisze:Co do ilości postów to faktycznie nie mam ich za duzo, ale czasami wolę nic nie pisać, a niżeli miałbym rozmawiać o "dupie Maryni" pisząc cokolwiek, chociaż i tak niewiadomo o czym.

Piszesz jedno a robisz drugie.

Lesheq pisze:Ale ja spojrze na inną liczbę. mianowicie Twój wiek, wydawałoby się że ludzie z taką ilością wiosen mają poukładane w glowie i nie mają na celu żadnych kłótni, ale po Twojej reakcji na mój post zmieniłem zdanie.

I znowu niewinnie przemycone uszczypliwości, co do poukładania w głowie ocenę zostaw innym a narazie podziwiaj fote w swoim profilu dużo mówi :lol: :shock:

Lesheq pisze:KAżDY MA PRAWO WYPOWIEDZIEć SIę NA DANY TEMAT, czy ci sie to podoba czy nie....

Dokładnie zgadzam się w 100% jeżeli są na dany temat.
I tym optymistycznym akcentem kończe ten topic więcej się tu nie wypowiadam, pakuje się na Romo i nie mam zamiaru psuć sobie humoru.

Życze Wam miłego miłego "weckendu" majowego bez groźnych upadków :twisted:

toudi
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 16:07

Już, już miałem napisać to w giełdzie, ale Włodar nierozsądnie pomachał czerwoną płachtą przed moim nosem, to się pochwalę tutaj :P :
Mam już swoją stronę z latawcami RADSAILS www.latawce.net . Są tam i latawce, i wózek buggy, i deski Scruba (po wielkim wejściu NOSNO już passe :? ), i trapez i linki OCKERTA, i kaski, i rękawice na buggy iniemamocni, i... i wyłączam komputer - jutro sobie poczytam, co myślicie o mnie, moich latawcach i stronie.

Pozdrawiam z Pyrlandii (ale urodziłem się na Pomorzu i wychowałem na Lubelszczyźnie, studiowałem w Warszawie - jestem kurde kundlem :cry: ).

Włodar
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 16:31

To Pomorze to Cię ratuje, Toudi :twisted:

toudi
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 16:59

Sory, że dopiero teraz to piszę, ale nie wytrzymam z tym kamieniem na sercu :oops: : Pomorze Zachodznie.

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 17:03

Siema toudi...
....sry ze nie na temat wogole...a tak btw to gdzie śmigasz na swoich latawkach w Poznaniu??

...no oczywiście pochwale stronke 8)

toudi
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 18:16

Ano mało co jeżdżę w Poznaniu. Jeśli już, to jak gdzieś wyjeżdżam.
W domu to siedzę cicho i słucham żony oraz bawię dzieci. Zresztą ja bardziej lubię tak sobie po prostu puścić latawiec np 3,0 m2 na Malcie na na przykład na stojaka (pewnie dlatego, że słabo jeżdżę, a słabo jeżdże, bo nie jeżdżę) :oops: .

Wróć do „Landkiting”