nosens pisze: jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr
Nie "rolki" są profesjonalne ale buty (od profesjonalnych rolek).
nosens pisze: jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr
Włodar pisze:nosens pisze: jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr
Nie "rolki" są profesjonalne ale buty (od profesjonalnych rolek).
jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr
Trójnóg pisze:jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr
jak jesteś taki kozak to powiedz mi jakiej marki są te buty, bo o model pytać nie będęi niedogryzaj mi tylko z tego powodu że nie pochwaliłem twojego projektu a lepiej powiedz kiedy planujesz jeździć to chętnie popatrze i ocenię
Trójnóg pisze:pozdro![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości