nowy sprzet...faza testow

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Włodar
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 10:24

nosens pisze: jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr

Nie "rolki" są profesjonalne ale buty (od profesjonalnych rolek).

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 11:07

Włodar pisze:
nosens pisze: jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr

Nie "rolki" są profesjonalne ale buty (od profesjonalnych rolek).

chodzilo mi o buty do rolek;] klamry nie maja prawa 3mac nogi poprawnie..co wiaze sie z przemieszczaniem nogi i czestym lamaniem kostki :roll:

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 15:24

jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr

jak jesteś taki kozak to powiedz mi jakiej marki są te buty, bo o model pytać nie będę :lol: i niedogryzaj mi tylko z tego powodu że nie pochwaliłem twojego projektu a lepiej powiedz kiedy planujesz jeździć to chętnie popatrze i ocenię :shock:

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 18:36

Trójnóg pisze:
jesli te rolki co na zdieciu nazywasz profesjonalnymi to nie dziwie sie,ze uwazasz ze to zabawa "dla ludzi z protezami" pzdr

jak jesteś taki kozak to powiedz mi jakiej marki są te buty, bo o model pytać nie będę :lol: i niedogryzaj mi tylko z tego powodu że nie pochwaliłem twojego projektu a lepiej powiedz kiedy planujesz jeździć to chętnie popatrze i ocenię :shock:

bez urazu...i napewno nie jestem kozak...jakiej firmy rolki to sa...nie mam pojecia...chodzilo mi tylko o to ze nie sa wiazane i latwo o zlamania kostki...juz dawno wiekszosc firm produkujaca rolki wycofala z produkcji modele z trzema klamerkami...nie liczy sie firma tylko jakosc...zle zrozumiane intencje..pzdr

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 19:50

pozdro :wink: :wink:

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 21:52

Trójnóg pisze:pozdro :wink: :wink:

:oops: :) a popatrzyc i ocenic bedziesz mogl w Pińczowie ze 3 tygodnie...serdecznie zapraszam..pzdr;]

Wróć do „Landkiting”