kamienica dzisiaj po robocie :D ?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
toomaj
Kontaktowanie:

Post18 lip 2006, 10:51

co powiecie na to?

kolo 18 ma cos powiac, moze starczy na kilka slizgow, a na pewno bedzie pusto - jesli chociaz jedna osoba sie z poznania wybierze to jestem za!

w koncu to tylko godzina drogi....

aha jak ktos jest na helu to moze napisze czy wieje? bo wieje polnoc i mam taka sprytna teorie :roll: ze ten wiaterek do nas dojdzie :lol: , tak tez wynika z icm'u bo na helu ma dmuchnac wczesniej ten sam kierunek :idea:

No wiec jak Kristo i Preston to chyba bankowo co??
Chcialbym wyruszyc najpozniej kolo 16, a jak sie uda wyrwac z roboty to wczesniej

Jak ktos chetny to dzwonic, pisac!!
693 16 89 89

toomaj
Kontaktowanie:

Post18 lip 2006, 13:30

wyjezdzam z poznania - bede tam za dobra godzinke, do zobaczenia na miejscu :roll: kupa chetnych sie pojawila :lol:

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post18 lip 2006, 14:54

hej!

ja też zaraz wyjezdzam :twisted:

pozdro

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post18 lip 2006, 23:02

najbardziej lubie spontaniczne wyjazdy... :D

dziś na Kamienicy bylo ok...choć pływaliśmy...czekaliśmy i tak ze trzy godzinki

fajna ekipa zawitała z Poznania i Wągrowca....jeszcze raz dzięki Tomaj za użyczenie deski

pozdrawiam
majer

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post19 lip 2006, 08:23

pech chiał ze w ciągu dnia nie mialem wczoraj dostepu do netu i nei wiedzalem wczesniej ze chlopaki umawiaja sie na kamienice... ale szczesliwym trafem mialem popoludwniowy wyjazd do wagrowca i przez przypadek nadknalem si en achlopakow - milo bylo poznac wsztkich i napewno nastepnym razem dotre wczsneij i dolacze do plywających, a ponizej kila fotek z ukrycia ;-) z wczorajszego spotu w Kamienicy ;-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Napiszcie chlopaki kto jest kto bo pamiec mam dobrą ale krotka i tylko kolege Majera zapamietałem ;-)

Pozdro Wojtek z Piły.

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post19 lip 2006, 08:30

Zajefajnie wygląda odpoczywający sobie PL ;)

toomaj
Kontaktowanie:

Post19 lip 2006, 12:23

prosze prosze te fotki to faktycznie z ukrycia, nie mialem pojecia ze w ogole jakies foty byly robione :D

costam sie poslizgalismy choc niestety spoznilismy sie nieco na wiaterek... ale spot bardzo blisko wiec loooz

Gość

Post24 lip 2006, 18:29

kto s mzoe reflektuje na kamienice dzisiaj ? wieje nawet roche.. ja wyjezdzam wlasnie z pily powinienm notrzec kolo 19.30

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post24 lip 2006, 18:30

ja czyli ja - wojol ;-)

kocur

Post24 lip 2006, 19:09

Chetnie .. ale chyba troche za pozno ... i jakos takos wiatr cichnie .. ale zobaczymy prognoze na najblizsze dni ... zatem moze sie spotkamy ...
Aloha

Kocur

Post24 lip 2006, 19:11

Ale Wojol mozesz dac znac jka bylo ... jestem ciakawy .. bo ostatnio jak bylem ( czyt.sobota ) to wiatru trza bylo w polu szukac ;P ...

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 lip 2006, 19:57

no spotkamy sie,spotkamy..cos widze,ze powoli tloczno sie robi?trzeba zdominowac ten spot 8) jak zawieje bedziemy w weekend :twisted: moze wreszcie cos zawieje :notworthy:

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post24 lip 2006, 20:40

no i zdechlo jak dojechalem
chyba faktycznie za pozno juz bylo w morde
ale panowie mam taka propozycje dla chetnych do wspolnego zmontowania spotu. W sobote szukajac wiatru na kamienicy otoczylem torche jezioro i z młodym z wągrowca znalezlismy fajną plaze na godzinie 9 tej patrzac od plazy glownej. jedyny minus to male kozonki ktore stercza tu i uwdzie na piasku. łatwo wychodza i jakby sie zebral w paru chlopa mznaby oczyscic teren w godzike i spocik bylby jak ta lala

Co wy na to ? mozna oczywiscie by to zrobic w wolnej chwili czekaja c na wiatr ;-)

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post24 lip 2006, 22:58

witam!

prognozy na ten tydzień kiepskie...ale dziś wiała spokojna 4b w porywach do 5b, więc po raz kolejny sprawdza sie fakt, ze na Kamienicy jest niezła termika... :lol:

w tym tygodniu najlepsze prognozy na weekend...ale napweno cos się zmieni :twisted: trzeba sprawdzać na bieżąco i myslę, że zrobimy jakąś ustawkę

najblizej do Kamienicy ma Sokół, więc powinien zdawać relacje,,,ja mam 20 km, więc też bedę informował na bieżąco...

pozdrawiam
majer

PS. FAJNIE, ŻE PO DŁUGIEJ PRZERWIE ZNOWU FORMUJE SIE NA KAMIENICY GIT EKIPA :D :twisted:

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post24 lip 2006, 23:08

No i pieknie :) Zaczyna cos sie dziac :) Na niedziele sie pisze :) No chyba, ze cos powieje w tygodniu po poludniu
Pozdr

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”