Przyczepa na 1/2spie wynajem.

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
G.I.Kala
Deska: tona pop
Latawiec: ss rpm 69
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post17 mar 2015, 19:24

Hey!
Czy może ktoś orientuje sie jaki moze być koszt wypożyczenia przyczepy na sezon maj-wrzesień? Mam na myśli sama przyczepę, taka z lat 90tych?
Postawienie i dotarganie takiej na 1/2 to juz osobna sprawa.
Ktoś cos? Jak to jest z wypożyczalniami?

Pzdr,
G.I.Kala

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post17 mar 2015, 22:02

Ja mam takie na sprzedaż za 2-3 tys zł sztuka... wyjdzie taniej niż wynajem no i staniesz się dożywotnim posiadaczem tego cacka.

G2N
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: RRD Vision '13
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post18 mar 2015, 02:05

Przepraszam, że się tak podepne ale z zupełnej sporej ciekawości zapytam, rozwazalem to kiedyś ale na rozważaniach stanęło:

Lussik, kupując taka przyczepę trzeba ja gdzieś jeszcze postawić. Jak to wygląda w kosztach na Półwyspie na cały sezon? Nie mówię o jakichś fanaberiach w opcji pierwszy rząd od zatoki tylko normalne miejsce.

Awatar użytkownika
G.I.Kala
Deska: tona pop
Latawiec: ss rpm 69
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post18 mar 2015, 09:34

Hey,
Lussik chętnie rzucę okiem na to masz na sprzedaż. Rozważalam kupno, ale znajoma zaproponowała, ze pożyczy stad pytanie o ceny. Czy jest możliwość obejrzenia "twoich propozycji" przyczepowych?

G2N z tego co sie orientuje to znajomi na sezon stawiali za ok 6k, w tym 4 osoby i auto chyba, ale nie jestem pewna. Nie była to pierwsza linia i tez nie pamietam, który kemping wiec chętnie zasięgnę informacji jeżeli ktoś ma aktualne.

Pzdr,
G.I.Kala

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post18 mar 2015, 22:41

Hej

Przyczepy stoją na placu we Władku.

Zdjęć na chwilę obecna nie mam, bliżej sezonu mogę ogarnąć, można też podjechać i obejrzeć.

Pozdrawiam
Lussik

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”