FIFARAFA ROCO BEACH PARTY---------------SOHO----------------

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2005, 03:20

a-ha

Loyer

Post12 wrz 2005, 12:12

Chciałem w tym miejscu (przy okazji) wyrazić pełen szacunek do Zimasa, którego ponownie spotkałem w pięknej El Gounie. Ten facet zupełnie samotnie, płacąc gigantyczne łapówki skorumpowanym, egipskim urzędnikom, w 50 stopniowym upale, zmagając się z kompletną aberracją umysłowo-techniczną "wykwalifikowanych" egipskich robotników, w pięknym, ale dzikim zakątku (choć dojazd jest super) zbudował pierwszą polską szkołę kita w Egipcie. Chylę czoła, bo widziałem jak i co. Zadajcie mu pytanie "można?" - na każde odpowie "można". I się nie myli.

PS. Teraz taki przykładzik z codziennego życia Zimasa - kierownika budowy: 1. Co robi egipski robotnik, który ma zbudować prostą ścianę o długości 30 m? Wbija dwa pale, naciąga linkę pomiędzy nimi i wypełnia przestrzeń wzdłuż linki ścianą właściwą. Brawo! 2. Co robi egipski robotnik, który ma zbudować prostą ścianę o długości 30 m, gdy wieje sztormowy wiatr od morza? Niestety to samo.... Skutki: ściana ma piękny łuk, który jest alegorią (trudne słowo) linki napiętej w łuk przez wiejący wiatr. Tzw. "fantazja techniczna" tamtejszych robotników jest imponująca, jak schorzenia układu pokarmowego po śniadaniu z nimi. (ZIMAS: "Loyer no co ty..? Nie wypada odmawiać, to są ich zwyczaje, zjedz...) - dobra rada - olewajcie zwyczaje...

tishka

Post12 wrz 2005, 20:56

uklady taneczne podobno przygotowywane tez sa:)

nozka w lewo,nozka w prawo..elCubano wie.

nie ze.... ze swieci sie:))

gosiula
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2005, 23:49

el kubito,
fifarafa roco beach party? rocco scifiedi?? czy jego filmy różwnież masz zamiar pokazać?? hehe... :lol:

gosiula
Kontaktowanie:

Post14 wrz 2005, 10:06

chyba nie zrozumieliśmy się co do rocco... ;)
nie smuc się kuba, impreza z konkursem bikini czy bez będzie napewno udana i bardzo wesoła :)))

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post21 wrz 2005, 12:07

a mnie nie będzie buuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :(

mam tylko nadzieje ze rodos zrekompensuje mi tą stratę

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post21 wrz 2005, 12:19

8) :lol: :lol:

morlov
Kontaktowanie:

Post21 wrz 2005, 13:14

W takim razie zapraszam wszystkich tych ktorzy nie beda mogli zjawic sie w sopocie na fff beach party na prasonisi :twisted: przy metaxie, pieknych kobietach... i wino-koli 8)

Awatar użytkownika
SanczO
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2005, 20:38

el kubano pisze:Najnowsza informacja:

Dj Spike powiedział, że zagra

i powiem tak:

HURRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA

Siemka czy Ty jestes pewien ze Dj Spike zagra?? Bo wlaczylo mi sie jakies przenikliwe BardzoFifaRaWatpieTadam!

HPnarasta

Post22 wrz 2005, 23:41

el kubano pisze:
el kubano pisze:Cześć

"Szykuje się również mała niespodzianka dla fanów luz-rege-raga, ale nie będzie to Abradab. Będzie grupa męsko-damska z dominującym głosem kobiecym który mieliśmy okazje słyszeć w tym roku na Helu. Grupa jest zdecydowanym przeciwnikiem podróży pociągiem zmierzającym do miasta utożsamianego z siedliskiem zła."

Tak !!!

Info jest potwierdzone: zagra Bass Medium Trinity z Mariką i Frenchmanem na czele.

"Po prezentacji powyższych artystów pałeczkę przejmie ekipia DJ, który odmiennie do ekipy z pewnego biczbaru nie gra muzyki przerywanej stypą sugerującą, że trzeba iść do baru. Czyli wesoła muzyczka cały czas."

Tak !!!

Dj Spike który pojechał RedBullową afterkę zagra w Soho.

"Z powodu znacznego zainteresowanie imprezą, spowodowanego głównie dementi umieszczonym na Kiteforum przewidujemy duży ścisk.
Z tego tytułu miejsca lepsze, czyli miejsca w klubie zarezerwowane są dla osób stosujących się do reguł panujących na plaży.
Czyli: Bikini, spodenki, bosa nóżka, gwarantują miejsce w środku klubu, nie przed klubem. Osoby zainteresowane opcją nr 2 proszę o zabranie ciepłej odzieży, początek października bywa chłodny."

Tak, a nawet gorzej: wstęp na imprezę przewidziany jest tylko dla osób które przy wejściu okażą:

Zaproszenie lub strój plażowy, może być przygotowany do założenia wewnątrz lokalu.

Nie przewiduje się innej możliwości.

Jak na razie.

Z nowości: pokazany zostanie materiał z porannych nieformalnych zawodów Fifarafa Campeonato, oraz zostanie wręczony bilet i nagrody bawelniane.

elCubano & Fifarafa Frenzy Friends

Daj spokoj kolego,znowu mydlisz oczy tymi swoimi wymyslami,stary mimo wszystko jestes dla mnie gosc wymyslic taka bzdure w tak krotkim czasie,naprawde urosles w moich oczach dla mnie jestes po prostu fifarafa,no i co mam cie miec za kjogos gorszego ze w glowie ci shit narasta,ludzka rzecz chyba wiesz cos o tym?

Awatar użytkownika
Geezer

Post28 wrz 2005, 14:37

a jak sie załapac na te zaproszenia bo klapki i bikini odpuszczam?

Awatar użytkownika
Geezer

Post28 wrz 2005, 14:39

a jak sie załapac na te zaproszenia bo klapki i bikini odpuszczam?

Awatar użytkownika
Neykon

Post28 wrz 2005, 15:18

Geezer pisze:a jak sie załapac na te zaproszenia bo klapki i bikini odpuszczam?

sam wypatruje co dziennie ZAPROSZENIA w skrzynce pocztowej, i dupa nic nie ma :( a wiem ze CI LEPSIEJSZI już maja :( chyba się załamię jak nie dostane WEJŚCIÓWKI na darmową wyżerkę owoców...

ale trzeba być zapobiegawczym i w REALU zamówić skrzynkę śliwek ... :twisted:

a moze ktoś da odbić zaproszenie na ksero :lol:

Awatar użytkownika
Geezer

Post28 wrz 2005, 15:44

sam wypatruje co dziennie ZAPROSZENIA w skrzynce pocztowej, i dupa nic nie ma a wiem ze CI LEPSIEJSZI już maja chyba się załamię jak nie dostane WEJŚCIÓWKI na darmową wyżerkę owoców...

eee tam, wyzerka...
mnie interesuje zeby nikt mi na wejsci nie powiedział: "nie kajcisz - nie wejdzisz" that's all

Awatar użytkownika
Neykon

Post28 wrz 2005, 15:49

Geezer pisze:eee tam, wyzerka...
mnie interesuje zeby nikt mi na wejsci nie powiedział: "nie kajcisz - nie wejdzisz" that's all

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”