Barcelona - darmowy bilet na samolot (bagaż+sprzęt)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
smigloj

Post01 paź 2012, 09:58

Hej,
Pierwszy post więc się przywitam. Agata, bardzo mi miło :)

W dniach 20-27.10.2012 chciałabym się wybrać do Barcelony na kitesurfing. :) 'Umiem' sterować latawcem, parę razy wyszłam z wody na desce, ale to był tylko taki jeden dzień przygody, więc mój poziom określam jako całkowicie początkujący :)

I tu moja propozycja dla Was. Może ktoś chce się ze mną wybrać do Barcelony, trochę mnie pouczyć, ewentualnie pożyczyć mi sprzęt, w zamian oferuję bilet na samolot z Warszawy do Barcelony (bagaż + sprzęt sportowy :) ). Oczywiście nie będziecie musieli się mną zajmować cały dzień. Ja się raczej szybko uczę i jak mi tam parę razy pokażecie albo powiecie co robię źle, to ja sobie to będę ćwiczyć :) No i dobrze byłoby mieć kogoś z kim można pobiegać albo pogadać wieczorem :)

Ja to bym chciała jak najwięcej pływać, żeby jak najwięcej się nauczyć, ale oczywiście Wam pozostawiam dowolność atrakcji :)

No to co Wy na to?
Przy okazji zapytam. Był ktoś kiedyś w tamtych rejonach i może coś polecić? Jak nikogo nie znajdę to na miejscu chciałabym sobie na miejscu wypożyczyć jakiś sprzęt, ewentualnie wykupić jakiś kurs. Może nie być w samej Barcelonie, chętnie pojadę gdzieś dalej. Jakby ktoś coś wiedział o jakiś fajnym tanim noclegu to też możecie mi dać znać, chociaż ja osobiście myślałam o spaniu gdziekolwiek ze śpiworkiem. No jakby ktoś chciał mi jakkolwiek pomóc w moim wyjeździe, to będę bardzo wdzięczna :)

Wyjazd planuje niezbyt wysoko budżetowy, ale mogę się dostosować :)

Mogę zabrać 4 osoby ze sobą, więc jakby ktoś chciał też jechać to dajcie znać, może się jakoś dogadamy :)

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post01 paź 2012, 10:12

Musisz miec duzo szczescia, zeby przez tydzien powialo cos ponad 15kts z kierunkiem S, SE, E. Jesli jeszcze nie kupilas bilet, to lepiej lec na prognoze :thumb:

Awatar użytkownika
Pain IQ
Deska: 50/50
Latawiec: AIRUSH
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 16 razy

Post01 paź 2012, 10:22

prześlij fotki:)

smigloj

Post01 paź 2012, 10:45

Dobrą opcją jest to, że bilety mogę kupić 15 października i wtedy będę mogła sprawdzić pogodę :)

Ale podejrzewam, że jeśli nie będzie wiało to polecę pozwiedzać Barcelonę, bo urlop mam teraz, a potem dopiero 9 listopada, niby 20 dni później, ale pewnie dużo zimniej :)

bylemtam

Post01 paź 2012, 10:55

W samej Barcelonie ze spotem może być problem
jak wieje to spora fala i duża głębokość
na północy miasta jest wyciąg do Wake - zawsze coś tam ewentualnie podchwycisz
może zamiast barcelony jakiś last do egiptu na prognozę ?

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post01 paź 2012, 11:19

W St. Pere Pescador są szkółki

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”