Mnie w wyborze sprzętu pomagał Tadzik z ABC Windsurfing. Powiem Ci tyle.: doradzał mi przy zakupie sprzętu zimowego, za co jestem mu wdzięczna (pozdrawiam

), i jestem bardzo zadowolona (ze sprzętu oczywiście). Za niedużą kasę dostałam bardzo dobra jakość.
Obecnie, jeśli chodzi o kita, również zdałam się na niego. W chwili obecnej mogę jedynie powiedzieć, że wizaż moich cacek, jest (według mnie oczywiście

) powalający. Jak się będą sprawować w warunkach bojowych, będę wiedzieć w ten weekend.
Jeśli chodzi o szkolenie, wybrałam wariant II stopnia tj. 10 godzin. Obecnie jestem po 4 i mogę Ci śmiało powiedzieć, że stopień I to tak zwana ściema, po której wiesz niewiele więcej niż przez szkoleniem.
Na urodzinki tj. 27 maja planuję wykupić II stopień (mój kitebaby prawie się zgodził pokryć koszty, w każdym razie pracuje nad tym

).
Podsumowując, jeśli chcesz kupić dobry, niedrogi sprzęt, to szukaj także w ABC Windsurfing (nie mam żadnych udziałów, ani procent od sprzedaży

, ale uważam, że warto o nich pamiętać).
Wow! ale pojechałam, jak doświadczony, stary kitowiec
Kiedy planujesz przyjazd? Mam nadzieję, że będzie wiało, bo wielu zawiodło się ostatniego, długiego weekendu.
Dalszy opis wrażeń młodego kitowca, jutro.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu.
PS: Skromnie dodam, że mój będzie udany – na kite