Coral Beach Hotel w Hurgadzie - czy kots tam byl?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
wlad

Post09 kwie 2005, 18:43

Bardzo interesuja mnie informacje czy:
- jest spot na plazy hotelowej
- jesli nie to gdzie jest najblizszy i w jakiej odleglosci

i jezeli ktos ma jeszcze jakies dobre rady to bardzo prosze.

krzysiek
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 11:59

Nie wiem gdzie w hurgadzie jest ten hotel ale wiem że w samej hurgadzie i najbliższej okolicy niema zbyt dobrego spotu. przy hotelu alladin jest spot gdzie pływałem , jest tam baza z asekuracją i przechowalnią.
Kiterów też nie brakuje . wiatr wieje trochę nierówno ale nie wszysztkim to przeszkadza.
polecam ci opcję dojazdów do el gouny ok. 20 km. spot magrovy .
dużo placu i płytkiej wody, baza z przechowalnią ( 7 euro dzień ) i asekuracją. można też popatrzeć na lokalesów i dowiedzieć się do czego służy latawiec i deska.
napewno też spotkasz tam naszych rodzimych kiterów.
powodzenia.

polecam się przy organizacji następnych Twoich wyjazdów, jestem agentem kilku tour operatorów.

Awatar użytkownika
Lukard
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 18:31

Jeśli już się wybieracie do Egiptu polecam Dahab, mała mieścina praktycznie zero zwykłych turystów, tylko nurki, ws i kite
świetne miejsca do pływania, zawsze wieje (przynajmniej na trzy wyjazdy w różnych porach roku zawsze wiało) baza hotelowa też jest niezła, na miejscu są też różnego rodzaju szkółki.
No a wieczorem można się wylegiwać na matach w knajpkach przy samym morzu paląc sziszę :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”