ESSAOUIRA we WRZESNIU

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
blackjack
Deska: Carved, DeLux
Latawiec: Core GTs, Fuse

Post20 sie 2010, 22:11

Witam, planujemy wypad do Maroko we wrzesniu do Essaouira, moze ktos kto tam juz byl moze polecic jakis dobry hotel, no i powiedziec o swoich wrazeniach z pobytu .
Lecimy tylko w dwie osoby , moze ktos jeszcze wybiera sie w tym czasie i moglibysmy polaczyc sily, zalezy mi zwlaszcza na damskim towarzystwie dla mojej
towarzyszki , nawiasem mowiac nie plywajacej .
co do dokladnego terminu to mozemy sie dostosowac.

Dzieki

Bociek
Deska: biało-czarna,ale się połamała
Latawiec: ce szajp
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 10:41

hej,

jutro lecę do Agadiru, ale dalej na południe busem do Dakhli. Wy nadal Essauira?
Czy ktoś wybiera się tam do 24 września?

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post03 wrz 2010, 02:16

blackjack pisze:Witam, planujemy wypad do Maroko we wrzesniu do Essaouira, moze ktos kto tam juz byl moze polecic jakis dobry hotel, no i powiedziec o swoich wrazeniach z pobytu .
Lecimy tylko w dwie osoby , moze ktos jeszcze wybiera sie w tym czasie i moglibysmy polaczyc sily, zalezy mi zwlaszcza na damskim towarzystwie dla mojej
towarzyszki , nawiasem mowiac nie plywajacej .
co do dokladnego terminu to mozemy sie dostosowac.

Dzieki

Hej, ja Ci mogę polecić: http://www.nomad-instinct.com/pl/?page_id=2157 . Mam dogadane z właścicielami i znam te miejsca - na pływanie najlepszy Riad Zahra (i ma spory basen oraz bar z alkoholem :), ale nawet jakbyście mieszkali gdzie indziej, sprzęt mozna trzymac w bazie w Zahrze. 13-22.09 wybiera się tam sympatyczna para - chłopak pływa, dziewczyna dopiero zaczyna. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
blackjack
Deska: Carved, DeLux
Latawiec: Core GTs, Fuse

Post03 wrz 2010, 19:55

Plan na ten rok ostatecznie jednak przybral inna forme....trafil sie lot z GDANSKA do Abu Soma 24/9, a teraz czekamy na lasta do Praso ( oczywiscie wylacznie z GDANSKA ),
Maroko jest w planie na przyszly rok !!!, dzieki Kasia za info, na pewno bede w kontakcie za rok :)

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post03 wrz 2010, 22:21

Nie ma za co - wiesz, gdzie mnie szukać :D Pozdrawiam i udanego kajtowania!

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”