Kto się pisze?
Ja będę napewno.
było zajebiscie pozdrw tomekO'błędnik pisze:A ja błem i dobrze popływałem.
Na początku rozłożyłem R5 12m2 dwa chalsy i wróciłem do brzeu pompować R4 18m2 i to był super wybór, latałęm i latałem... Bardzo mi sie podobało, nie bło zimno do momentu niezlądowanego skoku gdy zamoczyłem głowę, wtedy myślałem że mi pęknie. Wróciłem do brzegu założyłem cieplutką czapeczkę (nie mam kap.) i dalej na wodę, wczapce pływałem jeszcze z godzinke. W nogi, ciało i ręce było mi cieplej niż w kurtce na brzegu(przed pływaniem). Dzisiaj udowodniłem sobie że można latać cały rok, byle nie zamoczyć głowy. Jak tylko powieje to walę znowu.
Apropos pogody to wind guru zapowiadało deszcz a tam jak na złość bezchmurne niebo, ale temperatura 4st. woda ma około 5-6st. wiatr sprawdził się tak jak zapowiadano, że o 14tej siądzie i tak się stało, dokładnie tak.
Dzień udany, tymbardziej że nie byłem sam, dotarł też Tomek ze Stargardu i ujeżdżał swoje nowiuteńkie Rhino 05 12m2, piękny latawiec.
ech co za dzień...
O'błędnik pisze: Dzisiaj udowodniłem sobie że można latać cały rok, byle nie zamoczyć głowy. Jak tylko powieje to walę znowu.
Dzień udany, tymbardziej że nie byłem sam, dotarł też Tomek ze Stargardu i ujeżdżał swoje nowiuteńkie Rhino 05 12m2, piękny latawiec.
ech co za dzień...
O'błędnik pisze:Jak jezioro nie zamarźnie to walimy wkrótce na lekcję nr 2 ???
Witam!
Przepraszam Marek że nie wspomniałem o Tobie.Zdolny z Ciebie kursant, nie każdy po 1 godzinnym treningu na lądzie wejść do wody i za 1 razem przepłyną 2 metry a za drugim już 10, takze zdolny jesteś.
Jak jezioro nie zamarźnie to walimy wkrótce na lekcję nr 2 ???
Nie pier...
Wypadkowość juz przerabialiśmy.
Nie każdy jest taki tępy zeby kilka godzin trenować na lądzie, on poprostu super kumał i nie bło już sensu dalej bawić się na brzegu, a po za tym to ja biorę na siebie jakąś odpowiedzialnoś za jego wyczyny i skoro ja tewierdziłemn że jest przygotowany na wodę to chu... Ci do tego.
p/s Sory Jarku ale mnie troche zagotowałeś
j arek pisze:-
Chyba nie ma sie czym chwalic , fantastyczna metodyka.......
A pozniej sie dziwimy ze jest wiele wypadkow
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości