Podczas ostatniego pływanka w środę padła propozycje wypadu w sobotę bo prognozy są obiecujące. Co prawda temperaturka wydaje się kiepska, ale w środę też nie zapowiadali ciepełka a chłopaki pływali 4h, więc było nieźle Tak więc myślę, że trzeba się wybrać bo to może być jedna z ostatnich sesji przed zimą (bo zima będzie na pewno ). Dodatkowo wybieram się ja i nawet jak nie będzie warunków do pływania dla mnie to dorwę się do kamerki i aparatu, więc będzie można zarejestrować najnowsze odjechane tricki
Hehe - i było pływanie - mega hardcorowo Temperatura powietrza wynosiła nawet 4C rano, potem jakieś 5-7C. Woda - standardowo 8C. Wiało w okolicach 10-12 węzłów, czasami dmuchnęło nawet 18, ale nie było jakoś wyjątkowo mocno. Raz padało, raz lało, czasami przechodziło Przemarzłem i zmarzłem mocno jako naczelny operator, ale może coś sie zmontuje z tego, mimo słabych warunków wiatrowych. Najpierw muszę jednak dostać płytkę od Marko
No dla mnie wialo nieciekawie... niby jakies podmuchy byly i czasem sie udalo plynac, ale w glownie byla to walka by utrzymac sie na powierzchni... Natomiast hardcore sie zaczyna robic temperaturowy... ale w piance 4/3 jeszcze daje rade