Jeziorsko - sroda - part II

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post11 paź 2004, 10:33

Rowniez i w ta srode jest szansa, ze cos powieje... ktos chęcien? Atak z samego rana 8)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2004, 19:46

No tym razem chyba nie wyjdzie. Za zimno - jest paskudnie. Ale airman coś wspominał o sobocie... Jak powieje i będzie ciepło, a ja wyzdrowieję, to może coś wyjdzie... Jak tam fotki M@X :?: Bo tak zapowiadałeś a tu zima... przydałoby się popatrzeć na jakieś proski ;)

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post12 paź 2004, 20:27

No niby zimno... ale jutro ma byc mimo wszystko 10 stopni i sloneczko... a kolejne dni juz niestety blizej 0 i zachmurzenie 100% :( tak wiec, nie wiem czy nie zaliczylic jutro jeszcze w miare plywania... Napewno bedzie Marek z Piotrkiem. Ja tez pewnie pojade, bo nie wysiedze... mam nadzieje, ze zarowno Ty jak i Airman tez sie zgarniecie i polecimy zarzadzic na Jeziorsku...

A fotki? No jutro sie bede widzial z markiem to wezme plytke z fotosami 8)

Nie bac sie chlopaki - nie bedzie tak zimno... atakujemy jutro pewnie od drugiej strony. 8)

airman
Deska: FLYBOARDS
Latawiec: FLYSURFER
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post14 paź 2004, 14:32

No i Marko z Piotrkiem srode zaliczyli. Podobno wialo dosc mocno bo M. waga "super ciezka" plywal na PS2 13. Kierunek byl od skarpy wiec chlopaki latali po drugiej stronie przy wyspie.Podobno calkiem sympatyczna laguna sie tam zrobila :!:
pozdro
andrzej

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post14 paź 2004, 14:50

Koniecznie trzeba zdobyćfoty tego pływanka - może być ciekawy spocik :idea: Macie może jakąś odpowiednio dużą grzałkę :?: Jak tak to mogę podskoczyć nad J. dzisiaj i zamontować to na jutro będzie jakieś 25C. Co Wy na to :?: ;)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”