Rzucewo 24 maja, złodziejstwo i nie tylko

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
tomko
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 13:24

Witam wszystkich, a najbardziej nowych posiadaczy moich butów (i butów kumpla zresztą też). Zjeździły ze mną pół świata, deptały niejedną pustynię, rafę i spot. Warte 3 dolary ale dla mnie bezcenne. Mam nadzieje, że się wam dobrze nosić będą. Nie ma nic lepszego na krążenie niż wyjść po zachodzie słońca z zimnej wody i wracać na bosaka do domu. Jeszcze raz dziękuje i zwaracam wszystkim uwagę na to magiczne miejsce. Pozdrawiam też wszelkich bywalców Maszoperii, którzy rozwalają butelki na plaży. Codziennie nowa dostawa, w sam raz dla nas kajterów. Rozbite szkło można liczyć w kilogramach. Wracam dzisiaj z pówyspu i szlag mnie trafia, mam ochotę złapać jednego z drugim i nauczyć szacunku dla innych ludzi. 10 lat siedzę w tym miejscu i takiego syfu jeszcze nie było. Dziecka już do zatoki bez butów nie wpuścisz. Może czas najwyższy skończyć z biernością i obok fascynacji sprzętem, ciuchami i spotem, zacząć dbać o własne tyłki i uczyć chamów kutury, dla naszego zdrowia i bezpieczeństwa. Szczerze pozdrawiam wszystkich normalnych. Tomek.

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post26 maja 2008, 13:39

MY TAM PŁYWAMY OD LAT I NIGDY NIC SIĘ NIE DZIAŁO :thumb:
ALE OSTATNIO SIĘ ZJECHALIŚCIE I… :roll:
ERROR
I PATRZĄC Z BOKU TO JEST…
I TAK DALEJ…
generalnie Rzucewo rozp*** :evil:

Awatar użytkownika
Biały
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 13:40

Przykre ... :?
:cry:
A gdzie jest szkło dokładnie, bo w majówkę raczej nie zaobserwowałem
warto wiedzieć na przyszłość.

Awatar użytkownika
tomko
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 13:42

Bunkier i okolice +- 100 m

Tata

Post26 maja 2008, 14:04

Miejscowi mieli obiecaną kasę jak ładnie posprzątają :lol: no i poszły w kubeł
Mnie nic nie wcieło a miałem wszystko ładnie ułożone obok samochodu :wink:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 16:17

..nie wydaje mi sie aby kiteforum.pl bylo wlasciwym adresatem twojego postu..

Awatar użytkownika
Pro Borat
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 17:31

Witam to ja bylem z Tomkiem w Rzucewie tego feralnego dnia.
Bardzo fajne miejsce,ale kultura i ruch na wodzie przypomina bardziej Meksyk niz zjednoczona europe w 21 wieku. Cos takiego jest nie do pomyslenia nawet w zasyfialym Egipcie,gdzie zostawiamy na plazy telefony aparaty itd... i kiedy zchodze z wody wszystko jest na miejscu!!!
Co do szkla na Maszoperii to szkoda gadac,to my instruktorzy i paru kumpli raz na jakis czas sprzatamy,ale przypomina to syzyfowe prace.
Apeluje do ludzi nie obojetnych na DEBILIZM,jezeli zobaczycie goscia,ktory rozbija butelke na plazy,dajcie znac w knajpie albo bazie Surf-Time.

Pozdrawiam i zycze troche wiecej wiatru...

l_ukasz

Post26 maja 2008, 23:01

hej,
w Rewie to samo, pełno szkła z butelek. strasznie trzeba uważać.

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2008, 23:05

Najciekawsze jest to ze takie rzeczy dzieją sie tylko w sezonie.

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post26 maja 2008, 23:16

A na Depce nie ma szkła i kradzieży a z Rzucewa
jak to obliczył ostatnio Saba tylko 9 min :twisted:
Za mało miejsca za dużo ludzi… Depa i….
Tylko 9 min :D
Ciekawe, kiedy tam się zlecą … :wink:

Awatar użytkownika
sasiad
Deska: SU2
Latawiec: Bananas 7 i 12m2
Dostał piwko: 2 razy

Post26 maja 2008, 23:20

l_ukasz pisze:hej,
w Rewie to samo, pełno szkła z butelek. strasznie trzeba uważać.

:lol:
To chyba gdzieś pod barem siedziałeś a nie na plaży.

tomko, musiałeś mieć pecha. Albo ktoś tak zdesperowany był że je gwizdnął, albo niby stare - ale zajebiste były :wink:
Nie mógł Cię ktoś podrzucić?

Awatar użytkownika
tomko
Kontaktowanie:

Post27 maja 2008, 01:44

Pieprzyć buty, chamsto się szerzy i jeśli sami nie zaczniemy tego plenić, to niedługo nikt nie zostawi sprzętu w żadnym boksie. Kur... czy nie może być normalnie w tym kraju. Czy trzeba wszystko zamykać, czy trzeba mieszać narty i kijki w miejscu, gdzie Polacy jeżdzą na nartach? Czy trzeba pieprzone buty zamykać w aucie? Czy trzeba tłumaczyć tumanowi, że jesli rozpieprzy butelkę na spocie, to na drugi dzień, ktoś się krwią zaleje. Niby w kajcie ludzie się znają, niby jest klimat, niby trzeba mieć jakąś iskre do życia, a mimo to zachowywać się jak debil. Dać w mordę jednemu i drugiemu, bo jutro to Ty wpadniesz na szkło albo Ty będziesz wracał na bosaka. Proste. A jak Szed coś Tobie się nie wydaje, to po co to forum? To nie miejsce tylko na lanserkę.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2008, 06:58

tomko pisze:..A jak Szed coś Tobie się nie wydaje, to po co to forum? To nie miejsce tylko na lanserkę.

..zaczales Kolego posta od slow jednoznacznie wskazujacych na to, ze to ktos z tego forum zapierdolil Ci buty! A to mi sie srednio wlasnie podoba. Lacze sie z Toba w smutku nad tymi butami ale nie wydaje mi sie, ze to ktos stad, a tym bardziej, ze sami sobie syfimy na spotach, rozwalamy butelki itp.. Gdybys nie zauwazyl to procz nas na spotach kreci sie pelno 'turystow', miejscowych i ch.. wie kogo jeszcze.
A na temat lanserki nie chce mi sie wypowiadac.

Awatar użytkownika
przemekskowron
Deska: -SharkENERGY-
Latawiec: -SharkENERGY-
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2008, 08:12

heh tak czytam czytam calkiem niezly temat. ale chamstwo nie popuszcza. tak jak obok kadyn plaza fajna tylko miejscowi debile cegly kamienie wrzucają do wody a potem jak sie wchodzi to mozna sobie stopy pokaleczyc.kretynizm nie zna granic. powinien byc jakis osobny dzial na takie posty, forum jak najbardziej jest od tego zeby pisac takie rzeczy tutaj. FORUM TO NIE TYLKO LANS

maniek1975
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post27 maja 2008, 08:33

Popieram kolegę co do zachowania nad wodą. Cieszymy się wiatrem i urokami akwenów ale niestety zostaje syf często po naszym pobycie . Nie chodzi tylko o butelki czy inne świństwa. Mnie drażni lansowanie się furami i na siłe jazda jak najbliżej wody. Tak jest na Wierzbnie na Miedwiu. Jest zakaz wiazdu na plaże ale większość musi go pomijać. W ten sposób zamiast rozkładać latawiec na zielonej trawie ,rozkładasz go w błocie po pachy.Butelki może nie celowo rozbijane ale rozjeżdżane właśnie autami stają się niezwykle niebezpieczne. A przy wietrze 30 węzłów biegasz między furami a później martwisz się jak bezpiecznie wylądować . Nie jeden z nas nabawił się już z tego powodu kontuzji .Latawiec ciągnie ,posliźniesz się na błocie wbijesz tulipana w noge i zaczyna być fajnie. Apeluję o rozwagę bo takie durne zachowania mogą się skończyć jakąś żałobą na kiteforum. To my powinniśmy dawać przykład.....

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”