zywiec miedzybrodzie

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
mario21

Post26 sie 2004, 14:49

plywal ktos tamze?
pzdr
mario

Awatar użytkownika
BART
Kontaktowanie:

Post28 sie 2004, 10:53

Aloha

Ja osobiśie pływałem tam tylko na Żaglówkach. Jest to teren górzysty, a dookoła prawie sam las. Z moich obserwacji i wniosków gościa który tam pływał na kajcie strasznie kręci tam wiatr i jest ciężko. Możesz oczywiście zawsze spróbować. Może jednak być tam ciężko z kawałkiem terenu do rozłożenia latawca. Ja widziałem jakieś polanki bardziej od strony Żywca, bo w kierunku zapory - Tresna będie racej ciężko.

Pozdro

Bart

Gość

Post28 sie 2004, 10:54

Nie polecam , wiatry nierówne , brak bezpiecznego miejsca do startu.

Gość

Post28 sie 2004, 11:00

ALOHA BART!
JAK ZNASZ DZIEĆKOWICE TO NAPISZ KTÓRE MIEJSCE JEST OPTYMALNE
POD WZGL DOJAZDU ,WYSTARTOWANIA I JAK WOGÓLE TAM JEST.
POZDRO KRZYSIEK

Gość

Post28 sie 2004, 12:20

Aloha

Dziećkowic dobrze nie znam, ale jest tam niezła plaża na drugim brzegu na przeciwko plaży przy przepompowni. troche piachu, ale jak na tamte warunki to i tak o.k.. Przy przepompowni zreguły startują ws. Deluvian (przepraszam jeżeli przekręciłem ksywke - gość z Trzebini) lepiej zna Dziećki to może coś skrobnie na ten temat. Teraz wiem, że naprawia latawiec - mam nadzieję że bez problemów. Można na plażę na przeciwko tej obok przepompowni chyba najlepiej dojechać jadąc drogą na częstochowę E! i skręcić w prawo na Mysłowice Dziećkowice jest drogowskaz. Na przepompownie jest szybko dojechać przez Lędziny, jedziesz obok fabryki Fiata w Bieruniu no i w prawo na Lędziny, później są drogowskazy.

Pozdro

Bart

Gość

Post28 sie 2004, 12:21

Droga E1 a nie E!, sorry

Bart

Awatar użytkownika
deluvian

Post29 sie 2004, 09:43

witam
troche na ten temat juz bylo, poczytaj:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... highlight=