xyzet pisze:no i jak bylo w domaniowie, da sie tam plywac? poniewarz jestem z radomia ciekawi mnie czy jestem skazany jezdzic nad moze czy na weekend da rade tam plywac
RAFAŁ pisze:xyzet pisze:no i jak bylo w domaniowie, da sie tam plywac? poniewarz jestem z radomia ciekawi mnie czy jestem skazany jezdzic nad moze czy na weekend da rade tam plywac
Dzisiaj byłem pierwszy raz w Domaniewie spot Kaleń super miejscówka.
Zegrze się kryje niema tam żadnych pomostów, masztów, betonowych donic ani krzaczorów.Durzo miejsca na startowanie, gdzie się ni wyglebiłem wszędzie miałem grunt. Na zegrze napewno się już nie wybiore.
tested pisze:RAFAŁ pisze:xyzet pisze:no i jak bylo w domaniowie, da sie tam plywac? poniewarz jestem z radomia ciekawi mnie czy jestem skazany jezdzic nad moze czy na weekend da rade tam plywac
Dzisiaj byłem pierwszy raz w Domaniewie spot Kaleń super miejscówka.
Zegrze się kryje niema tam żadnych pomostów, masztów, betonowych donic ani krzaczorów.Durzo miejsca na startowanie, gdzie się ni wyglebiłem wszędzie miałem grunt. Na zegrze napewno się już nie wybiore.
Jak duży jest zbiornik ?
onzo pisze:CZyli widać z tego, żę wiatr i tu (Domaniów) i na Zegrzu podobny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości