wake pod Lublinem

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post14 lip 2004, 17:40

witam,
byl tam ktos?Plywalem kiedys kilka razy na nartach ala za motorowka,jak to jest na takiej wyciagarce?Np. po upadku?Moze znacie jakies jeziorka w tamtych rejonach gdzie da sie pokajtowac?

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post14 lip 2004, 21:04

Hello!
Pływałem na wyciągu w Augustowie. Jest nieźle bo mogą regulować prędkość całości ale zwykle chodzi na 24 km/h więc bez rewelacji :? Za to pierwsze starty (z platformy) gdy operator wpina cię do wyciągu - są dość specyficzne; lecisz na wieloryba z gatkami po kolana dopóki nie puścisz holu. Jak jest blisko to śmigasz z powrotem na start - jeśli nie to czekasz na motorówkę albo włazisz na pływającą platformę przy pierwszym zakręcie bo tam najdalej dopłyniesz pierwszych 10 razy. Hol mięknie a potem szarpie jak wściekły i dupa blada :cry: i mokra na dodatek... Jak już robisz pełne kółka to łapy wysiadaja po 5. Wyciąg ma w obrysie prostokąta 720 m więc jak masz dość do puszczasz się blisko brzegu :lol: i myślisz, że jesteś gość - dopóki miejscowe kajtki nie zaczną popisywać się skokami na jesnej narcie czy innym g... :roll: Przeliczasz kasę w kieszeni i już wiesz, że taniej będzie skoczyć na pifko niż hasać tak bez sensu dookoła Wojtek 8) I jak myślisz tak czynisz :beer:
Heya!

Awatar użytkownika
Cinek S.S.

Post15 lip 2004, 11:23

Pływałem na wyciągarce w Lublinie. Super miejsce. Jest knajpa na tarasie nad jeziorkiem, także jak jest słonecznie sączysz sobie piwko i co jakiś czas hop na wodę. Wszystko zorganizowane bardzo fajnie, jeżeli wywrócisz się z dala od miejsca startu od razu przypływa po ciebie motorówka. Karnet na cały dzień kosztował około 50 PLN, ale można też na godziny.

W tym roku jeszcze tam nie byłem, ale może w ten weekend się uda. Super opcja na bezwietrzne dni.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany mają stronę: nartywodne.pl

pozdrawiam

Święty
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post02 lip 2009, 21:09

czy ktoś się orientuje czy stoją jakieś przeszkody (boxy hopy) w lublinie? jak sprawa z cenami wygląda w tym roku? dużo ludzi pływa w weekendy?
dzięki i Pozdro

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post02 lip 2009, 23:39

w zeszłym roku nie było żadnych przeszkód, a za karnet z deską na 2h zapłaciłem ca. 70 pln? pewnie na cały dzień jest niewiele drożej albo tak samo.

pedros_85
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post03 lip 2009, 01:02

siemanko, jasne sa przeszkoday jest kicker box i jedna porecz wiec całkiem ra dade:P na tygodniu 38 zeta godzina a na wekendazie nie wiem ale wiem ze z reguly sobota i niedziela linki orczyki maja obłozenie na bierzaco
pozdro

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”