WAKE.PL - wyjazd szkoleniowy EGIPT MEGAWISH - 15 listopada:)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post03 gru 2007, 15:42

fotek z plywania bedzie wiecej jak tylko dotrze do mnie plytka od Camela. Jesli chodzi o powtorke to ja napewno ale do RSZ. Magawish jest jak dla mnie duzo za drogi jak na oferowany standart a poza tym jego polozenie niestety powoduje, że wieje tam zawsze o 1B mniej niz w El Gounie.
Co do plywania bez gumy to Ziomus nie przesadzaj...woda byla cieplutka i nawet w czasie nocnej sesji krotka pianka byla zbedna (zgrzałam się).

Sebastian Ol.
Deska: Fusion 2
Latawiec: Core XR4
Postawił piwka: 1 raz

Post03 gru 2007, 16:27

Leeloo pisze:fotek z plywania bedzie wiecej jak tylko dotrze do mnie plytka od Camela. Jesli chodzi o powtorke to ja napewno ale do RSZ. Magawish jest jak dla mnie duzo za drogi jak na oferowany standart a poza tym jego polozenie niestety powoduje, że wieje tam zawsze o 1B mniej niz w El Gounie.
Co do plywania bez gumy to Ziomus nie przesadzaj...woda byla cieplutka i nawet w czasie nocnej sesji krotka pianka byla zbedna (zgrzałam się).

Ziomek szabla w dłoń... Chętni już są. Proponuję początek lutego. Choć to sezon w pełni dla deskarzy snow ale może warto podjąć wyzwanie. Oczywiście w temacie powtórka nie chodziło mi o miejsce tylko cel a więc EKIPĘ i PŁYWANIE. Może być RSZ, Cape Verte, Fuerta czy inne...
JA JESTEM CHĘTNY na TYDZIEŃ... Nie wytrzymam ... bez pływania do sezonu (u nas ) a morsem nie jestem, odglądanie zdjęć to zbyt mało . Pozdrowienia

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post12 sie 2008, 14:10

Sebastian Ol. pisze:Ziomek szabla w dłoń... Chętni już są.

a to wiem :idea: :D
na wyjazd WAKE.PL za dwa miesiące :idea: do Ras Sudr
pozostało CZTERY :shock: z TRZYDZIESTU :idea: miejsc :)

właśnie staramy się doreerwować kolejnych parę..

pozdrawiam

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”