ja tez jestem pod wrażeniem ........całego tego sportu pierwszy raz na kitcie,pierwszy raz z latawcem,pierwsze godziny kursu i musze powiedzieć ,ze wciaga jak cholera - teraz czekam tylko na dalsze wietrzne dni aby znów wejść do wody.
robił ktoś fotki na dzikiej Maszo ? widziałem kilku fotografów BYŁO PIĘKNIE - na jakieś 5-10 minut przysiadło do około 5-6m/s ale chwilke pozniej już znow było dobrze.
Ker-mit pisze:aż się łezka w oku kręci na wspomnienie dnia wczorajszego....
ps. Jak tam zakwasy?
u mnie się zaczynają - brzuch, nery, klata masakra - jutro będzie najgorzej. Najgorsze jest to, że znów chce na wodę . Miałem nadzieję, że na tydzień wystarczy śmigania...
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2011, 15:26 przez andrzejwodejszo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolega wczoraj w okolicy Chałup zgubił deskę Deska nobile 666 z 2008 r rozmiar 132cm Charakterystyczna cecha deska ma klapki SU2 Może ktoś coś wie ktoś coś widział słyszał
Sam wczoraj złowiłem deskę, ale znalazł się właściciel a ja czekam na browara ile ja mam takich "browarów"
Jak coś wiecie to piszcie dla znalazcy nagroda prawdziwa Aloha
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2011, 19:04 przez Pinio, łącznie zmieniany 1 raz.
W związku z tym, że zamierzam zakupić nowy latawiec, dostałem za uprzejmością www.kitoffer.com na kilka dni do testów latawiec F-one Bandit IV 9m2. Jeśli też zamierzacie zakupić latawkę albo po prostu zobaczyć jak lata nowy Bandit, to zapraszam do wypróbowania w/w latawca- chętnie wysłucham waszych opinii. Dajcie znać na priva albo zaczepcie mnie na spocie.