teoysta pisze:Większość osób w weekend, głownie ws, pływała w piankach. Dasz rade...chyba ze zgubisz deskę na środku akwenu, tak jak ja
albo strzeli Ci bar i linki jak innemu koledze

teoysta pisze:Większość osób w weekend, głownie ws, pływała w piankach. Dasz rade...chyba ze zgubisz deskę na środku akwenu, tak jak ja
Ruda pisze:widze, że byłam w tym samym miejscu o tej samej porze
pierwszy raz miałam okazję zobaczyć i fotografować Kitesurfing ale niech będzie wrzucam foty![]()
Nie wszyscy wiedzą co się stało tego pięknego dnia. Tak jak Sander napisał strzelił mi bar i linki w sporej odległości od brzegu. Oficjalne podziękowania dla Sandera i Qba-EPP11 za pomoc w tej tragicznej sytuacji, za ściągnięcie mi latawca i odcholowanie mnie do brzegu. Byłem w zwykłej piance 5-4 i nie było tak źle.albo strzeli Ci bar i linki jak innemu koledze
Qba-EPP11 pisze:Ja byłem rano ale od Francuza bo wiał W. Załapałem sie na koniec wiatru. Zanim sie rozpakowałem i przebrałem przestało wiać i zaczeło padać.
Troche lipa z tą przystanią. Jak tam zaczną ryć to z pływania dupa przy kierunkach S.Na szczęście zostanie tajemne miejsce dla tego kierunku. Jak ktoś nie wie gdzie to niech szuka bo ja nie powiem
Qba-EPP11 pisze:Ja byłem rano ale od Francuza bo wiał W. Załapałem sie na koniec wiatru. Zanim sie rozpakowałem i przebrałem przestało wiać i zaczeło padać.
Troche lipa z tą przystanią. Jak tam zaczną ryć to z pływania dupa przy kierunkach S.Na szczęście zostanie tajemne miejsce dla tego kierunku. Jak ktoś nie wie gdzie to niech szuka bo ja nie powiem
Iwan pisze:Woda widac 1 klasa, tego u nas nie ma i nie bedzie, trzeba sie pluskach w zielonobrazowym czyms. Fajna plaze tez ta mieliscie, pozazdroscic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości